Masterclass

Hoe word ik online vindbaar voor mijn klant?

Inschrijven voor de PDK Online Succes masterclass


  Vergroot je kennis op weg
  naar meer online succes

  Vraag jij jezelf ook wel eens af hoe je met jouw bedrijf zichtbaarder wordt in Google? Met deze masterclass willen wij jou helpen om herkenbaarder te worden voor jouw klant door kennis te delen over online marketing. Door middel van persoonlijke voorbeelden helpen wij jou dichter bij je klanten te komen. Schrijf je nu in!

  Vergroot je kennis van
  online marketing

  De masterclass is gratis
  maar schrijf je wel even in

  Onze masterclasses zijn interactief

  Tijd en plaats

  De masterclass zal plaatsvinden op 17 januari 2023 bij Het Witte Kasteel te Loon op Zand en zal worden gegeven door een marketingexpert van PDK Online Succes. Het zal duren van 13:00 tot 17:00 in de middag. Na de masterclass zal u meer kennis hebben over wat online marketing is en hoe je dit het beste in kan zetten om zichtbaarder te worden voor je klant.

  Wat ga je leren?

  • Diverse segmenten van online marketing

  • Voorbeelden die betrekking hebben op jouw specifieke bedrijf

  • Welke onderdelen belangrijk zijn om online gevonden te worden door jouw potentiële klant

  Wil jij je kennis vergroten
  tijdens onze masterclass?

  maak een afspraak

  Beau helpt je.

  Beau helpt je graag om van jouw website een online succes te maken. In de binnendienst zet Beau zijn commerciële vaardigheden in om jou van al je vragen af te helpen en om jouw website commercieel in te richten. Van snelle aanpassingen tot telefonische ondersteuning, Beau pakt alles met veel enthousiasme aan. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Beau dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Beau voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Beau in gesprek?

  maak een afspraak