Gordijnenhal

Lokale SEO
SEA
Website

Betere vindbaarheid zorgt voor
meer bezoekers in de showroom

Gordijnenhal is een gordijnenatelier met showroom in Sprang-Capelle. Het is een familiebedrijf en ze leveren een groot assortiment op maat gemaakte gordijnen en zonwering uit eigen atelier. Ze wilden graag een website om meer klanten uit de regio in de showroom te kunnen verwelkomen. Alleen een website zorgt nog niet voor een goede vindbaarheid, dus naast een nieuwe website hebben wij Gordijnenhal geholpen met hun lokale vindbaarheid. Hierbij moet je denken aan trefwoorden als “Gordijnen Tilburg”, “Gordijnen Waalwijk” en diverse productgerichte trefwoorden. Daarnaast hebben we een Google Ads campagne ingericht om meer verkeer naar de website te krijgen met als doel meer klanten in de showroom.

Gordijnen op maat

Voor Gordijnenhal hebben wij de lokale SEO, SEA en de website mogen realiseren. Hierbij hebben wij het onderstaande resultaat gerealiseerd.
Jeroen Hofland, eigenaar Gordijnenhal, vertelt je in de video meer over onze samenwerking.

Groei in verkeer via Google: 95%
Groei in verkeer via Google Ads: 35,69%

Bovenaan in Google
met de juiste SEO
strategie.

Na uitgebreide analyse en goed de wensen van Gordijnenhal in kaart te hebben gebracht is er een lijst met trefwoorden opgesteld, waarmee we de vindbaarheid in Google wilden gaan verbeteren.

Lokale vindbaarheid
Voor Gordijnenhal is het belangrijk dat ze mensen naar de showroom krijgen. De aankoop wordt gedaan na een stukje advies. Mensen zijn wel bereid om een stuk te rijden voor nieuwe gordijnen, maar zeker niet te ver. We hebben ons daarom gefocust op plaatsen rondom de vestigingsplaats Sprang-Capelle.

Resultaat
Het streven was om met alle trefwoorden in de top 3 van Google te komen. Het overgrote deel van de trefwoorden staat op positie 1 in Google en het belangrijkste is dat Gordijnenhal meer bezoekers in de showroom krijgt en daardoor meer verkopen behaalt.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
allround specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.