VDSTEENXXL

Webshop
SEO
SEA
Marketplaces koppeling (BOL.com)

Betere vindbaarheid zorgt voor
meer verkopen in de webshop

VDSTEENXXL is een bedrijf gespecialiseerd in steigers, ladders, trappen, klimmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding, werkschoenen en alles op het gebied van netten, touwen, zeilen en doeken. Een veelzijdig bedrijf. Ze hebben een grote winkel in Valkenswaard en 2 webshops. Ze hadden het assortiment verdeeld over verschillende webshops en in 2019 hebben we besloten dit terug te brengen tot 1 grote webshop en 1 webshop voor een specifiek merk. Dit maakte dat we de online marketing makkelijker konden uitvoeren. We hebben de webshop gebouwd en doen de SEO en SEA voor VDSTEENXXL. Het is een constante, nauwe samenwerking, waarin we samen steeds beter worden.

Veilig werken

Voor VDSTEENXXL hebben wij de SEO, SEA, webshop en de marketplaces koppeling mogen realiseren. Hierbij hebben wij het onderstaande resultaat gerealiseerd.
Marco van der Steen, eigenaar VDSTEENXXL, vertelt je in de video meer over onze samenwerking.

Omzetgroei: 200,39%
Groei in bezoek: 237,38%
Groei aantal bestellingen: 191,54%

Samenvoegen webshops
zorgt voor betere
SEO en SEA.

Door de jarenlange samenwerking zijn we goed op elkaar ingespeeld en weten wij wat voor VDSTEENXXL belangrijk is.

SEO en SEA
We sturen zowel voor de SEO als de SEA op landelijke zichtbaarheid en houden continue de ROI in de gaten.

Marketplace kopppeling
De webshop is gekoppeld aan BOL.com, zodat de producten automatisch naar BOL.com worden gestuurd. De order wordt naar de webshop gestuurd en de orderafhandeling wordt door VDSTEENXXL in de backend van de webshop gedaan.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
allround specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.