SEO
training

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Wil jij een SEO training volgen? Online vindbaarheid (SEO) wordt voor steeds meer bedrijven belangrijker. Steeds meer van jouw klanten kopen of oriënteren via het internet. Het is en blijft daarom ook belangrijk om online vindbaar te zijn. Search Engine Optimization speelt hierbij een belangrijke rol. Echter blijft het een lastig onderwerp. Wij begrijpen daarom heel goed dat je jouw kennis wil verbreden omtrent SEO. Onze specialisten helpen jou hier graag bij door middel van een SEO training. Wacht dus niet en schrijf je nu in voor een SEO training bij PDK Online Succes.

  Waarom een SEO training volgen?

  SEO is voor een hele grote groep mensen nog een lastig of onbekend begrip. Daarom is het voor de meeste mensen lastig om dit toe te passen voor hun website. Een SEO training bij PDK Online Succes heeft als doel om jou kennis bij te brengen over ons vak. Wat we vaak merken is dat mensen vaak niet helemaal snappen wat we voor hun doen en wat ze zelf kunnen doen. Wij helpen hun daarom graag door middel van uitleg te geven over ons vak door middel van een SEO training.

  Wat leer je bij een SEO training van PDK Online Succes?

  Er zijn een hoop aspecten waar je rekening mee moet houden die ervoor zorgen dat jij hoger komt te staan binnen een zoekmachine. Al deze aspecten komen aanbod bij onze training. De volgende SEO aspecten zullen behandeld worden bij een SEO training van PDK Online Succes:
  • Hoe doe je een zoekwoordenanalyse en kies je de meest interessantste trefwoorden
  • Wat zijn de verschillen tussen on en off-page SEO
  • Hoe je een sterke reputatie voor jouw website opbouwt
  • Op welke manier je een sterk linkprofiel creëert en je dus autoriteit opbouwt binnen een zoekmachine.
  Ben je nou nieuwsgierig geworden naar een training van PDK Online Succes. Neem dan nu contact met een van onze specialisten op.

  SEO training bij PDK Online Succes.

  Bij PDK Online Succes richten we onze trainingen vaak in op jouw persoonlijke situatie. We bouwen de SEO cursus zo op dat we voorbeelden geven die betrekking hebben op je huidige SEO situatie. Dit kan zijn dat we bepaalde trefwoorden belichten of de opbouw van jouw website analyseren. Daarnaast kunnen we de training ook aanpassen aan belangrijke aspecten van jouw doelgroep. We denken graag mee over hoe jouw doelgroep denkt, waardoor we de training dus aanpassen aan de denkwijze van jouw doelgroep.
  Daarnaast is de SEO training ook nooit saai. We zorgen er namelijk voor dat het heel interactief is en dat al jouw persoonlijke SEO vragen behandeld worden. Ook stemmen we de training af op jouw persoonlijk niveau. Weet jij helemaal niks af van SEO? Geeft niet, we helpen je graag. Weet je al het een en ander van zoekmachine optimalisatie, dan zorgen we ervoor dat de training verdiepend in gaat op het onderwerp. Zo blijven we flexibel en kunnen we jou het beste helpen met je vragen.
  Je kan zelf aangeven wat jouw ideale setting is voor de training. Je kan er namelijk voor kiezen voor een één op één training, maar ook voor een training in company of klassikaal. We horen graag wat jou voorkeur is.

  Wat voor andere soort trainingen kun je volgen bij PDK Online Succes?

  Naast een SEO training bieden wij bij PDK Online Succes ook nog andere trainingen aan. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in Google Analytics, dan hebben we ook goed nieuws. We helpen jou namelijk ook graag om jou kennis te vergroten in Google Analytics. Naast Google Analytics kun je ook kiezen voor een Google Tag manager training. Hiermee leer je dus om nog meer data te kunnen lezen dan wat je al met Google Analytics kan doen. Op deze manier zorg je ervoor dat je nog meer inzicht krijgt in jouw doelgroep en leads. Een andere training die je kan volgen is een SEA training. Leer nu hoe jij SEA in kan zetten om bijvoorbeeld meer website bezoekers te krijgen die ook daadwerkelijk iets converseren. Wanneer je na de SEO training meer wil weten hoe je SEO teksten schrijft, dan helpen we jou daar ook zeker graag mee. Geïnteresseerd in een van deze andere trainingen. Neem dan ook nu contact op met een van onze specialisten.

  Wil jij je kennis vergroten tijdens een van onze SEO trainingen?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?