Bing Ads

Met het beschikbare budget zorgen we
voor die klik waar jij naar op zoek bent

Creëer met Bing Ads een nog groter bereik

Bij SEA wordt er meestal gericht op Google. Dit is dan ook de zoekmachine met veruit het grootste marktaandeel. Toch kan ook adverteren in Bing een goede strategie voor jouw bedrijf zijn. Bing is namelijk de standaard zoekmachine vanuit Microsoft (daarom wordt Bing Ads ook wel Microsoft Advertising genoemd) en wordt daardoor voornamelijk gebruikt op de desktop. Is dit een variabele van jouw Doelgroep? Dan kan er in Bing Ads dus zeker potentie zitten voor jouw marketingcampagne.

Met Bing Ads bereik je ook de
consument die geen Google gebruikt

De concurrentie en daarmee ook
de CPC ligt lager dan bij Google

Je bepaalt zelf je budget

De voordelen van Bing Ads

Search Engine Optimization (SEA) vertaalt zich naar zoekmachine adverteren. Bing is een voorbeeld van zo’n zoekmachine waarin geadverteerd kan worden. Een advertentie op Bing belandt in de zoekresultaten altijd bovenaan en wordt daardoor ook altijd gezien door de consumenten die op de betreffende woorden zoeken. Bij Bing kun je al met een klein budget je positie verbeteren. Doordat het marktaandeel van Bing kleiner is, is er minder concurrentie. Daardoor zijn vaak ook de kosten per klik op je Bing advertenties lager dan Google Ads. Je betaalt overigens pas voor de positie wanneer gebruikers ook daadwerkelijk op jouw gesponsorde link klikken.

Zo pakken we jouw
Bing Ads aan

 

Wanneer je PDK Online Succes benadert om je Bing Ads uit te besteden, dan richten we ons tijdens een gesprek eerst op jouw doelen. Hebben we helder wat jij wilt bereiken met Bing Ads dan stellen we op basis van deze doelstellingen een zoekwoordenanalyse op. We weten dan precies welke woorden jouw doelgroep in de zoekbalk van Bing typt en op welke woorden we moeten inzetten met advertenties. Vervolgens maken we je online advertentie account in orde en stellen we jouw campagne(s) in. Voor het beste resultaat monitoren we de campagne gedurende de looptijd en schaven we deze indien nodig bij.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
SEA specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.