Zoekterm
positionering

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Zoekterm positionering kun je overlaten aan PDK Online Succes. Bij PDK Online Succes hebben we al meer dan 12 jaar ervaring als het gaat om het vindbaar maken van websites en webshops binnen de zoekmachine van Google. Dat is waar zoekterm positionering ook voor staat, namelijk een hoge positie in de zoekmachine wanneer een potentiële klant zoekt op een specifieke zoekterm. Heb jij zoektermen waar je graag op gevonden wil worden, maar sta je nog niet eens in de top 10? Dan komen we graag met je in contact om hier iets aan te veranderen.

  Hoe werkt het?

  Hoogstwaarschijnlijk heb je zojuist in Google een zoekopdracht gedaan naar “zoekterm positionering”, klopt dat? Het zoekresultaat dat te vinden is op de eerste pagina of waarvan de meta titel en meta omschrijving je het meeste aansprak, heb je gekozen. Daardoor ben je nu bij ons, PDK Online Succes terechtgekomen.

  Wij kiezen bewust voor deze zoekterm omdat onze doelgroep hiernaar zoekt. Ze willen wellicht weten wat de betekenis is of zijn op zoek naar een partij die ze hierbij kunnen ondersteunen. In beide gevallen helpen wij de bezoeker graag en richten wij onze pagina hierop in. Hoe wij ervoor zorgen dat wij vindbaar zijn op de term “zoekterm positionering” heeft alles te maken met SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Er zijn een heleboel richtlijnen die Google hanteert waaraan een website en een specifieke webpagina moet voldoen om hoog te scoren in de zoekmachine. We noemen er hieronder alvast een paar voor je op.

  Richtlijnen van Google

  • Maximaal één H1 titel op een pagina
  • Zorg ervoor dat je belangrijkste woord in H1 staat
  • Laat het belangrijkste woord tussen de 1,5% en 3,5% terugkomen in de tekst. Dit is dus afhankelijk van de lengte van de gehele tekst.
  • Optimaliseer je afbeeldingen met een Alt-tekst
  • Zorg voor een unieke meta titel en meta omschrijving

  Er is nog veel meer

  De richtlijnen die wij hierboven benoemen is nog maar het begin, het is de basis en zal niet direct lijden tot een top positie. Zo is er bijvoorbeeld ook linkbuilding nodig om echt stappen te kunnen zetten. Mocht je interesse hebben om jouw zoekterm positionering te bespreken dan komen we graag met je in contact. We helpen graag en kijken graag met je mee wat er nog te optimaliseren valt om die toppositie te bereiken!

  Wil je weten waar je momenteel staat op het gebied van SEO?
  Vraag nu gratis de SEO check aan:

   Dus…….

   Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

   Peter helpt je.

   Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

   Wil jij met Peter in gesprek?