YouTube
Ads:

Bereik potentiële klanten die zich aan het oriënteren zijn met Youtube Ads

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Videoadvertenties op YouTube leiden
  tot meer bekendheid bij je doelgroep

  YouTube is door consumenten een veelgebruikt platform als het gaat om het onderzoeken van hun toekomstige productaankopen. Daarmee speelt YouTube naast de zoekmachine van Google steeds vaker een invloedrijke rol in de oriëntatiefase van de klant. Daarnaast weten onze specialisten heel goed hoe je in YouTube Ads ook de consumenten kunt targeten die al verder in hun beslissingsproces zijn. Dus wil je aan de slag met de verschillende mogelijkheden van videoadvertenties op Youtube? Dan helpen we je bij PDK graag jouw potentiële klanten te bereiken.

  Bepaal zelf je budget

  Onze specialisten weten of CPA,
  CPV of CPM jouw beste ROI oplevert

  Jij kiest wie je advertenties zien

  De verschillende
  mogelijkheden
  van YouTube Ads

  Bij YouTube Ads kun je inzetten op drie verschillende advertenties: bumper ads, skippable ads en non-skippable ads. Bumper ads zijn videoadvertenties van maximaal zes seconden die niet overgeslagen kunnen worden. Deze worden door gebruikers als het minst storend ervaren en worden door YouTube veel vertoont. Skippable ads kunnen zoals de naam al zegt overgeslagen worden na 5 seconden, je betaalt hier echter pas voor als de advertentie afgekeken of minimaal 30 seconden bekeken wordt. Tenslotte zijn er de non-skippable ads die dus niet overgeslagen kunnen worden waardoor jij altijd de tijd krijgt om je boodschap over te brengen.

  Jouw YouTube Ads uitbesteden
  aan PDK Online Succes

  Onze specialisten zijn uitstekend op de hoogte van de verschillende mogelijkheden van YouTube Ads. Om uit te zoeken wat voor jou de beste strategie is gaan we altijd eerst met je in gesprek om je doelen duidelijk in kaart te krijgen. We kiezen hierbij het type advertentie en de biedstrategie die het beste aansluit op jouw doel. Onze specialisten weten of CPA, CPV of CPM voor jou de beste ROI oplevert. Ook weten we precies hoe we jouw doelgroep kunnen targeten, of dit nu door middel van demografische factoren of custom-intent is.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Dit zijn onze
  SEA specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.