Website laten
maken Den Bosch

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Wil jij door een ervaren bedrijf een website laten maken? In Den Bosch kan dat bij PDK Online Succes. Wij zijn een online marketing bureau en gaan voor jouw online succes. Een goede website is vandaag de dag erg belangrijk voor elk bedrijf. Door te letten op de indeling van je website zorg je ervoor dat je site bezoekers aanspreekt. Door aandacht te besteden aan deze punten zal je website ook via zoekmachines zoals Google makkelijker te vinden zijn. PDK Online Succes weet precies waar een goede website aan moet voldoen. Wij maken een website die past bij jouw imago. En volgens de richtlijnen van Google, want online zichtbaarheid is net zo belangrijk. Jouw website is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens goed gepositioneerd! Zo trek je niet alleen meer, maar ook kwalitatief betere bezoekers naar je website. Wij zijn dé specialist als je een website wilt laten maken in Den Bosch en omgeving.

  Ontwerp op maat

  Hoe moet je website eruit komen te zien? Je hebt vast al ideeën. Of misschien kunnen we aan de slag met een bestaande huisstijl. Maar niet alleen de uitstraling is belangrijk, ook de functionaliteit. Daarom gaan we voordat we beginnen altijd met jou om tafel zitten om te bespreken wat de wensen en het doel van de website is. Wil je bijvoorbeeld een webshop? Of klanten informeren? Wij leveren nooit een standaard website, elke site die we bouwen is maatwerk. Nadat jij het ontwerp van je website hebt goedgekeurd, beginnen we met bouwen. Dit kun je live volgen, waardoor je steeds up-to-date bent van alle ontwikkelingen. Een website laten maken in Den Bosch doen we samen met onze klanten.

  Je website zelf beheren

  Wil jij je website straks zelf beheren? Wij werken graag met WordPress, een makkelijk systeem om mee te werken. Je kunt zelf eenvoudig foto’s uploaden, teksten toevoegen of aanpassen. Dat kun je doen wanneer jij dat wilt. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan wij voor je klaar om je een handje te helpen. Dat doen we samen, zodat je de volgende keer wel weet hoe het moet. Wil je de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak en we vertellen je graag meer.

  Google richtlijnen

  Je nieuwe website is in de lucht, nu is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen hem kunnen vinden. Daarvoor ben je bij ons ook aan het goede adres. Wil je een goed vindbare website laten maken? In Den Bosch hebben wij daar veel ervaring mee. Een website moet technisch goed zijn ingericht om zo bovenaan te kunnen staan in Google. Wij weten precies aan welke Google richtlijnen een goede website moet voldoen. Jouw website is daardoor op elk moment up-to-date. Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website of webshop die hieraan voldoet? Wij helpen je graag. Wij komen je graag meer vertellen over een website laten maken in Den Bosch. Maar je bent natuurlijk ook welkom op ons mooie kantoor in Kaatsheuvel.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  image-box-border

  Dit zijn onze
  allround specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.