Google
Search:

Met het beschikbare budget zorgen we voor die klik waar jij naar op zoek bent

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Adverteren in Google
  garandeert klantbereik

  Wil jij zeker zijn van die hoge positie in Google of wil je een snelle succesvolle start bij livegang? Dan is Google Search een goede manier om je klanten gegarandeerd te bereiken tijdens hun zoekopdracht in de online zoekmachine. Google Search Ads zijn de tekstadvertenties in Google, ook wel de betaalde zoekresultaten genoemd. Door gebruik te maken van Ads verzeker je jezelf van direct resultaat. Onze SEA specialisten helpen je graag om die vliegende start te maken.

  Bepaal zelf je budget

  Je betaalt pas bij een klik

  Jij kiest wie je advertenties zien

  De voordelen van
  Google Search Ads

  Search Engine Advertisement (SEA) betekent adverteren in zoekmachines zoals Google. Door een budget ter beschikking te stellen, zorg je ervoor dat Google jou bovenaan plaatst in de zoekresultaten. Een Google Ads tekstadvertentie staat altijd boven de organische zoekresultaten. Je verbetert hiermee met een klein budget al direct jouw positie in Google. Ook kun je precies uitkiezen wie jouw advertentie krijgt te zien door een specifieke doelgroep te definiëren en te koppelen aan je campagne in Google Ads. Daarnaast hoef je pas voor deze hoge positie te betalen wanneer er ook daadwerkelijk op jouw geadverteerde zoekresultaat wordt geklikt.

  Jouw Google Search Ads
  uitbesteden
  aan PDK Online Succes

  Heb je tussen alle bedrijvigheid door geen tijd om zelf aan de slag te gaan met je Google Ads of vind je dit lastig? Dan staan we bij PDK Online Succes voor je klaar om dit werk uit handen te nemen. Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze jouw doelen kunnen behalen door Google Search in te zetten. Wij zijn bekend met de verschillende componenten die effect hebben op je geadverteerde resultaat, waardoor we jou kunnen bijstaan in het optimaliseren van je budget. Zo kunnen we eruit halen wat erin zit voor de hoogst haalbare ROAS.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Dit zijn onze
  SEA specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.