WordPress website
laten maken Breda

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Een WordPress website laten maken in Breda? Dan ben je bij PDK Online Succes aan het goede adres. Wij werken graag met WordPress omdat het een makkelijk werkbaar systeem is met veel mogelijkheden. Want je vindt bij ons altijd maatwerk. Elke ondernemer heeft weer andere wensen. Wil je een webshop? Of ben je pas een bedrijf gestart en wil je een goede en overzichtelijke website? Je kunt dan door ons een WordPress website laten maken. In Breda komen we graag eens bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Onder het genot van een bak koffie vertellen we graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

  Meer dan een visitekaartje

  Een goede website is meer dan een visitekaartje van je bedrijf. Je wilt er namelijk ook geld mee verdienen. Ondernemers willen hun website daarom goed vindbaar maken in zoekmachines. De basis daarvoor is een technisch goede website. WordPress is dan de ideale basis. Bij PDK Online Succes kun je een WordPress website laten maken. In Breda zijn al veel bedrijven je voorgegaan. Zij hebben een toppositie in Google, veel meer nieuwe klanten die hun website bezoeken en zagen daardoor hun omzet groeien. Wil jij dat ook? Wij drinken graag een bak koffie met je om de mogelijkheden te bespreken.

  Wat kan PDK Online Succes voor jou betekenen?

  Voordat we beginnen, is het belangrijk om jouw wensen en eisen goed te inventariseren. Dan kunnen we vervolgens een plan van aanpak maken en weten we hoeveel tijd erin gestoken moet worden. Dat doen we natuurlijk, zoals je van ons gewend bent, onder het genot van een lekker kopje koffie. In onze optiek is alles mogelijk, maar het blijft uiteindelijk maatwerk. Elke onderneming is weer anders en daar hoort een passende website bij. Daarom is het zo belangrijk dat er een goede klik is. Dat wij precies weten wat jij voor ogen hebt. Maar net zo belangrijk zijn de wensen van jouw klant. Waarom komen ze naar jouw website? Zij moeten een goed beeld krijgen van jouw bedrijf en eventueel actie gaan ondernemen.

  Toppositie in Google

  Als je een WordPress website laat maken in Breda dan zorgen wij er ook voor dat jouw bedrijf goed te vinden is in verschillende zoekmachines. De belangrijkste is natuurlijk Google, een toppositie is belangrijk want niemand gaat tien pagina’s met resultaten bekijken. WordPress is dan het ideale startpunt. En met zoekmachine optimalisatie kunnen wij ervoor zorgen dat jouw site een toppositie bereikt in Google.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?