Influencer marketing

Samen met influencers je online waardering beïnvloeden

Influencer marketing verhoogt
jouw betrouwbaarheid en autoriteit

Een influencer is iemand met veel volgers op social media. Daardoor hebben deze influencers een groot bereik. Het woord ‘influencer’ laat zich vertalen naar ‘beïnvloeder’ en hiermee wordt ook meteen duidelijk waarom influencer marketing veel meer is dan gebruik maken van het grote bereik wat influencers hebben. Door het vertrouwen wat hun volgers hebben kunnen zij deze specifieke doelgroep zowel bereiken als activeren en overtuigen. Toch is influencer marketing niet alleen bedoeld voor korte termijn promotie. De waarde van een link van influencers heeft namelijk ook een zeer positief effect op jouw SEO-strategie

Influencers verhogen je
naamsbekendheid en zoekmachine positie

Met influencer marketing
maken we jouw website vindbaar

Het effect is meetbaar

Waarom influencer marketing?

Een influencer is iemand met een grote following online. Hun volgers bouwen vaak gevoelsmatig een band op met de influencers waardoor zij hen vertrouwen. Daardoor hebben influencers een groot bereik waarmee ze het gedrag van de doelgroep kunnen beïnvloeden. Naast de bijdrage die influencer marketing heeft op je social mediacampagnes, kunnen influencers ook bijdragen aan je SEO-strategie. Op het gebied van linkbuilding hebben de links van influencers vaak een hoge waarde. Hierdoor zijn dit zeer kwalitatieve links voor je backlinkprofiel en draagt de autoriteit van influencers bij aan jouw autoriteit binnen de zoekmachine van Google.

Zo pakken we jouw
influencer marketing
aan

Wanneer wij voor je aan de slag gaan met influencer marketing richten we ons voornamelijk op de effecten die dit oplevert voor je SEO-strategie. We kijken hierbij nauwkeurig naar de waarde van verschillende influencers op dit gebied. Uiteraard gaan we voor je op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhoudingen wanneer we voor je onderhandelen met de vaak prijzige influencers. Wij zijn op de hoogte van de daadwerkelijke waarde van de influencers waardoor jij altijd een eerlijke prijs zult betalen. Als je jouw influencer marketing bij ons uitbesteedt, zullen wij je volledig ontzorgen in dit proces.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
influencer specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.