WordPress website laten
maken Oosterhout

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Denk je erover na om een WordPress website te laten maken in Oosterhout? Bij PDK Online Succes in het sprookjesachtige Kaatsheuvel ben je dan aan het goede adres. Wat PDK Online Succes onderscheidt van de concurrentie is duidelijke communicatie, reële doelen en eerlijk advies. We gaan pas met elkaar in zee als er een klik is. En het allerbelangrijkste: vertrouwen in elkaar. Bij ons kun je een WordPress website laten maken in Oosterhout die past bij jouw doelgroep. Bij ons vind je altijd maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en goed doordachte websites voor kleine en grote bedrijven die zich online beter willen profileren. En een door ons gemaakte website voldoet altijd aan de laatste richtlijnen van Google.

  Eerst koffie en een goed gesprek

  Een nieuwe website laten maken voor je bedrijf in Oosterhout begint altijd met een goed gesprek en een bakje koffie. We komen bij je langs om jouw wensen te bespreken en de verschillende mogelijkheden te tonen. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op ons kantoor in Kaatsheuvel om kennis te maken met ons team. We luisteren naar jouw wensen en eisen. Misschien heb je zelf al een huisstijl waar we mee aan de slag kunnen. Of ideeën over hoe je website eruit moet komen te zien. Het kan ook zo zijn dat je al een site hebt die verouderd is. Ook dan kunnen we helpen. Wanneer het design voldoet aan jouw eisen, kunnen wij starten met de bouw van de website. Tijdens het bouwen word je constant op de hoogte gehouden. Want een website laten maken doe je samen.

  Waarom is WordPress een goed systeem?

  WordPress, je hebt er vast al weleens van gehoord. WordPress wordt vaak gebruikt als CMS-systeem voor websites. Het is een makkelijk systeem om mee te werken, zo kun je als ondernemer je eigen website beheren. En dat komt goed uit, want de meeste ondernemers hechten veel waarde aan zelfredzaamheid. Of je nu foto’s wilt uploaden, blogs wilt posten of je homepage wilt aanpassen, je doet het makkelijk zelf. En natuurlijk staan wij klaar als je toch hulp nodig blijkt te hebben of een vraag hebt.

  Google richtlijnen

  Wil je een WordPress website laten maken? In Oosterhout komt er meer kijken dan alleen het bouwen van een website. Om je site goed zichtbaar te maken, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste Google richtlijnen. Bij PDK Online Succes zijn wij constant up-to-date. Je website heeft daardoor niet alleen een toppositie in Google maar je hebt ook direct een voorsprong op de concurrenten. Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website of webshop die hieraan voldoet? Of wil je een website laten maken door PDK Online Succes in Kaatsheuvel? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keertje langs.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Bart helpt je.

  Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Bart in gesprek?