Website laten
maken Waalwijk

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Wil je een website laten maken en ben je gevestigd in Waalwijk? Dan kan PDK Online Succes je verder helpen. Met onze jarenlange ervaring is PDK Online Succes hét aangewezen adres om een nieuwe website te laten maken. In Waalwijk zitten wij slechts op een steenworp afstand. Je kunt ons namelijk vinden in Kaatsheuvel. Wij onderscheiden ons in klantvriendelijkheid, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en ontwikkelen een website die past bij jouw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en goed doordachte websites voor kleine en grote bedrijven. Zo helpen wij onze klanten hun online doelen te bereiken.

  Een goed gesprek

  Een nieuwe website laten maken begint altijd met een oriënterend gesprek. We komen bij je langs om jouw wensen te bespreken en de verschillende mogelijkheden te tonen. Misschien heb je zelf al ideeën of een eigen huisstijl. Aan de hand hiervan kunnen we starten met het maken van een ontwerp. Het ontwerp baseren wij op het intakegesprek. Wanneer het ontwerp voldoet aan jouw eisen, kunnen wij starten met de bouw van de website. Tijdens het bouwen, kun je live meekijken. Je bent dus constant op de hoogte en ziet hoe jouw website eruit komt te zien.

  Waarom een website laten maken
  in Waalwijk door PDK Online Succes?

  Bij PDK Online Succes gaan we voor jouw online succes. Maar dit doen we samen. Wij vinden een goed klantcontact namelijk het allerbelangrijkst. Alleen samen kun je iets moois bereiken. PDK Online Succes is al vele jaren actief in het ontwerpen en bouwen van webshops en websites. Van webdesign tot het ontwikkelen van de website, wij doen het allemaal. Naast een website laten maken in omgeving Waalwijk, kan ons marketing team je van dienst zijn met vindbaarheid in zoekmachines. Want als je een mooie website hebt, wil je natuurlijk ook dat deze vaak bekeken gaat worden.

  Google richtlijnen

  Wil je een goed vindbare website laten maken? In Waalwijk hebben wij daar veel ervaring mee. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de laatste Google richtlijnen. Jouw website is daardoor op elk moment up-to-date. Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website of webshop die hieraan voldoet? Wij komen je er graag meer over vertellen.

  Je website zelf beheren

  Wil jij je website straks zelf beheren? Wij werken vaak met WordPress omdat dit een erg makkelijk systeem is om mee te werken. Je kunt zelf eenvoudig foto’s uploaden, teksten toevoegen of aanpassen. Dat kun je doen wanneer jij dat wilt. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan wij voor je klaar om je een handje te helpen. We laten zien hoe het moet zodat je het de volgende keer zelf kunt doen? Meer weten over een website laten maken? In Waalwijk komen we graag langs om meer over jouw ideeën te horen.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Bart helpt je.

  Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Bart in gesprek?