Website laten
maken Oosterhout

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Wil je een professionele website laten maken? In Oosterhout en omgeving ben je bij PDK Online Succes dan aan het goede adres. Een goede website is erg belangrijk. Het is namelijk meer dan het visitekaartje van je bedrijf. Een website zorgt voor meer klanten en dus meer omzet. Naast uitstraling is ook functionaliteit essentieel. Potentiële klanten zijn zo weg als je website of webshop niet goed werkt of onoverzichtelijk is. Je wilt rendement uit je website halen. En dan moet je bij PDK Online Succes zijn. Wij maken je website volgens een design dat past bij jouw imago en volgens de richtlijnen van Google. Want als je een mooie website hebt, wil je online wel gevonden worden. Daarnaast letten we op inhoud, tekstopbouw en juiste zoekwoorden zodat jouw site goed gepositioneerd is. Zo krijg je niet alleen meer, maar ook kwalitatief betere bezoekers naar je website. Wil je ook een nieuwe website laten maken? In Oosterhout gaan we graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook bij ons terecht als je website verouderd is.

  Ontwerp op maat

  Voordat we aan de slag gaan, bespreken we eerst wat jouw doelstellingen en wensen zijn. Misschien heb je al een eigen huisstijl of weet je precies hoe jouw website eruit moet komen te zien. Bij ons vind je geen standaard websites, wij leveren altijd maatwerk. Want niet een ondernemer is hetzelfde. Eerst maken we een ontwerp en als jij dat hebt goedgekeurd, beginnen we pas met bouwen. Dit proces kun jij live volgen. Je bent dus constant op de hoogte van alle ontwikkelingen.

  Zelf beheren

  Als je website af is, is het natuurlijk wel fijn als je de site zelf kunt beheren. Daarom werken we vaak met WordPress, daar hebben we goede ervaringen mee. Het is een makkelijk systeem om mee te werken, zo kun je zelf eenvoudig foto’s uploaden of teksten aanpassen als dat nodig is. En uiteraard staan onze deskundige medewerkers klaar als je toch advies nodig hebt. Als je een website wilt laten maken als ondernemer in Oosterhout laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn.

  Google richtlijnen

  Net zo belangrijk als een mooie website, is je online vindbaarheid. De site moet technisch goed zijn ingericht om zo bovenaan te kunnen staan in Google. Bij PDK Online Succes zijn we altijd op de hoogte van de richtlijnen die Google hiervoor hanteert. Jouw website is daardoor altijd up-to-date. Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Oosterhout? Dan staan wij voor je klaar. Want bij PDK Online Succes vinden we een goed contact met onze klanten het allerbelangrijkst. Alleen samen kunnen we succes hebben. Wil je meer weten over een website laten maken? In Oosterhout komen we graag bij je langs om onder het genot van een bak koffie nader kennis te maken.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Bart helpt je.

  Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Bart in gesprek?