Lokale
SEO:

Samen zorgen we dat je wordt gevonden door de klanten uit jouw regio

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.





  Lokale vindbaarheid zorgt
  voor lokale bezoekers

  Groter is niet altijd beter, want niet voor ieder bedrijf is het relevant om landelijk of internationaal gevonden te worden. Lokale SEO is in dit geval een goede optie, zo zet je in op bezoekers die je ook echt wilt bereiken. Je bereikt met lokale SEO-trefwoorden namelijk potentiële klanten binnen jouw afzetgebied die vaak ook nog eens zorgen voor hogere conversiepercentages. Daarnaast maken consumenten steeds vaker gebruik van deze lokale zoekopdrachten en doordat de concurrentie op lokale zoektermen lager is, behaal je makkelijker een hoge vindbaarheidspositie.

  Met de juiste trefwoorden maken
  we jouw website lokaal vindbaar

  Het effect is meetbaar

  Geen kosten per klik

  Wat is lokale SEO?

  Lokale SEO lijkt in wezen erg op normale SEO, echter zijn de trefwoorden hierbij uitgebreid met de locatie waarnaar de gebruiker zoekt. Een voorbeeld hiervan is de zoekterm “restaurant Tilburg” in plaats van simpelweg “restaurant”. Doordat gebruikers hierbij verwachten dat de resultaten specifiek op hun locatie en zoekopdracht afgestemd zijn gebruiken zij steeds vaker lokale zoekwoorden. Bedenk zelf maar eens hoe je op zoek gaat naar een nieuw restaurant om vanavond te eten. Bij lokale bedrijven, of landelijke bedrijven met lokale vestigingen, is lokale SEO daarom onmisbaar in de zoekmachine optimalisatie strategie.

  Lokale SEO en
  Google Mijn Bedrijf

  Naast dat we de lokale trefwoorden integreren op je website zorgen we dat je middels Google Mijn Bedrijf ook naar voren komt bij zoekterm combinaties met ‘in de buurt’ of ‘dichtbij’. Door je Google Mijn Bedrijf-account te optimaliseren kun je naast je locatie en contactgegevens ook je openingstijden communiceren met je klanten. Daarnaast kun je reviews via Google verzamelen die de betrouwbaarheid van je bedrijf bij de consument verhogen. Een andere mooie bijkomstigheid van een Google Mijn Bedrijf pagina is de weergave van je bedrijf op Google Maps; een belangrijk aspect bij lokale vindbaarheid.

  Wil je weten waar je momenteel staat op het gebied van SEO?
  Vraag nu gratis de SEO check aan:

   Dus…….

   Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

   Bart helpt je.

   Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

   Wil jij met Bart in gesprek?