Marketplaces koppeling (bol.com, amazon)

Maak gebruik van het miljoenenbereik van marketplaces

Een multi-channel e-commerce
strategie zorgt voor meer bereik

Door het grote aanbod zijn marketplaces zoals Bol.com en Amazon ontzettend populair. Consumenten vinden het vaak fijn dat ze op één website meteen het aanbod van verschillende aanbieders kunnen vinden. Door aanwezig te zijn op deze platformen kun je je aantal verkopen een lucratieve boost geven. Eigenlijk kun je als online retailer niet meer om deze marktplaatsen heen. Het is dan natuurlijk wel zo makkelijk als jouw webshop inclusief voorraad meteen gekoppeld staat met deze websites en daar helpen we je graag bij.

Verkoop je producten op de
grootste online platformen

Voorraden blijven automatisch up-to-date

Betaal alleen bij verkoop

Adverteren op marketplaces

Met de marketplaces koppeling op je website kun je organisch je producten verkopen op onder andere Bol.com en Amazon. Hiermee heb je de mogelijkheid om een enorme groep consumenten in verschillende fases van de customer journey te bereiken. Bij organische plaatsingen betaal je de platformen enkel bij verkoop, dus no cure-no pay. Toch kun je er ook voor kiezen om te adverteren, zodat je nog meer kunt profiteren van het bereik van miljoenen bezoekers per maand. De marketplaces hebben verschillende advertentiemogelijkheden waarvan onze specialisten volledig op de hoogte zijn.

Zo pakken we jouw
marketplaces koppeling
aan

Voor we aan de slag gaan met de koppeling van je webshop naar verschillende marketplaces maken we graag persoonlijk kennis met je om jou en jouw doelen te leren kennen. We kijken dan samen welke producten uit je assortiment geschikt zijn voor marketplaces en welke marketplaces voor jouw aanbod relevant zijn. Met onze kennis van SEO onderzoeken we de meest geschikte zoektermen en optimaliseren we je producten voor het grootste bereik. We maken daarnaast de API-koppeling tussen jouw website en de marketplaces aan zodat je al je orders bij elkaar houdt en je voorraad up-to-date blijft.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Luuk helpt je.

Luuk helpt je graag om van jouw website of webshop een online succes te maken. Heb je vragen over je website of webshop? Luuk maakt meteen even tijd voor je vrij en helpt je graag uit de brand. Op het gebied van webdevelopment gaat Luuk geen uitdaging uit de weg. Heb je specifieke wensen voor jouw website, dan zoekt Luuk uit hoe hij dit voor je kan realiseren.  Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Luuk dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Luuk voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

Wil jij met Luuk in gesprek?