SEO teksten

Met de juiste content zorgen we voor een
hogere ranking
binnen de zoekmachine van Google

Vindbare teksten met
een commerciële toon

SEO teksten zijn een absolute vereiste voor organische vindbaarheid. Hiermee bedoelen we dat de teksten geschreven zijn met de zoektermen van je klanten in gedachten. Deze zoekwoorden kiezen we samen op basis van een zoekwoorden onderzoek. De SEO teksten sluiten daardoor naadloos aan op de zoekintentie van je klanten. Naast de verbeterde vindbaarheid zorgen we ervoor dat de teksten een commerciële aansporing hebben. Door hier een geschikte CTA in te verwerken, hebben de teksten ook een positief effect op je conversie.

Op maat geschreven teksten in
de juiste tone of voice

De teksten maken je website beter
vindbaar en spreken je klant aan

Geen kosten per klik

Onze SEO-copywriters

Onze tekstschrijvers, ook wel copywriters genoemd, weten precies hoe een tekst optimaal voor SEO geschreven dient te worden. Hierbij laten zij het trefwoord voldoende terugkomen, zonder dat dit overdadig wordt. Daarmee draagt de tekst bij aan de vindbaarheid van je website en aan de gebruikservaring van je gebruiker. In de teksten wordt rekening gehouden met de tone of voice van de rest van je website, zodat deze aansluiten bij je marketingstrategie. Daarnaast schrijven onze copywriters altijd commercieel met de juiste CTA voor jouw doelstellingen. Daardoor zijn de teksten ook nog eens goed voor je conversie.

SEO teksten laten schrijven
door PDK Online Succes

Wanneer we aan de slag gaan met de content van je website is het allereerst belangrijk om te weten op welke woorden de teksten gefocust moeten zijn. Om hierachter te komen gebruiken we een zoekwoorden onderzoek. Met dit zoekwoord kunnen onze SEO-tekstschrijvers vervolgens aan de slag om de tekst voor optimale vindbaarheid op te stellen. Naast de pagina tekst, die zowel focust op vindbaarheid als call-to-action, houden onze copywriters zich ook bezig met de meta tekst. Deze meta description is vooral van belang om de gebruiker aan te spreken en door te laten klikken naar jouw site.

Wil je weten waar je momenteel staat op het gebied van SEO?
Vraag nu gratis de SEO check aan:

    Dus…….

    Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?