Website laten
maken Kaatsheuvel

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Wil je een professionele website laten maken door een bureau in Kaatsheuvel die je eenvoudig kunt onderhouden? Dan zit je bij PDK Online Succes goed. Wij zijn een online marketing bureau, gevestigd in Kaatsheuvel. Wij gaan voor jouw online succes. Met onze jarenlange ervaring zijn wij hét aangewezen bedrijf om een nieuwe website te laten maken. Wij onderscheiden ons in klantvriendelijkheid, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en ontwikkelen een website die past bij jouw doelgroep. Bij ons vind je altijd maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en goed doordachte websites voor kleine en grote bedrijven die zich online beter willen profileren. En je website voldoet altijd aan de laatste richtlijnen van Google.

  Een goed gesprek

  Een nieuwe website laten maken door ons in Kaatsheuvel begint altijd met een goed gesprek. We komen bij je langs om jouw wensen te bespreken en de verschillende mogelijkheden te tonen. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op ons kantoor in Kaatsheuvel. Misschien heb je zelf al een huisstijl. Of ideeën over hoe je website eruit moet komen te zien. Het kan ook zo zijn dat je al een site hebt die verouderd is. Ook dan kunnen we helpen. Aan de hand hiervan kunnen we starten met het maken van een ontwerp. Het ontwerp baseren wij onder andere op het intakegesprek. Wanneer het design voldoet aan jouw eisen, kunnen wij starten met de bouw van de website. Tijdens het bouwen word je constant op de hoogte gehouden. Want een website laten maken doe je samen.

  Waarom een website laten maken
  door PDK Online Succes in Kaatsheuvel?

  Bij PDK Online Succes gaan we voor jouw online succes. En we kunnen alleen succes behalen als we dat samen doen. Een goed contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Want alleen samen kun je iets moois bereiken. PDK Online Succes heeft veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van webshops en websites. Van webdesign tot het ontwikkelen van de website, wij doen het allemaal. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je site online goed zichtbaar is. Dat doen we via zoekmachine optimalisatie. Want als je een goede website hebt, wil je natuurlijk ook dat het de nodige aandacht krijgt. Je website is je online visitekaartje en zorgt voor extra klanten en omzet.

  Google richtlijnen

  Om je website goed zichtbaar te maken, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste Google richtlijnen. Bij PDK Online Succes zijn wij constant up-to-date. Je website heeft daardoor niet alleen een toppositie in Google maar je hebt ook direct een voorsprong op de concurrenten. Daarnaast zijn onze websites makkelijk zelf te beheren. Je kunt zelf eenvoudig foto’s en video’s uploaden. Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website of webshop die hieraan voldoet? Of wil je een website laten maken door PDK Online Succes in Kaatsheuvel? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keertje langs.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?