Trefwoordanalyse

Samen zorgen we voor een hogere ranking
binnen de zoekmachine van Google

Met de juiste woorden
meer bezoekers bereiken

Weet jij welke woorden jouw potentiële klant intypt tijdens zijn online zoektocht? Het is voor je vindbaarheid belangrijk om te ondervinden hoe je doelgroep zoekt, zodat je hierop kan inspelen. Daarom begint iedere SEO-strategie met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek, ook wel trefwoordanalyse genoemd. Ben je vindbaar met de woorden die jouw doelgroep gebruikt, dan komt jouw website naar voren in de zoekopdracht van je potentiële klant. Onze SEO specialisten weten precies hoe ze te werk moeten gaan bij zo’n trefwoordanalyse en helpen jou graag de juiste keuze tussen de verschillende trefwoorden te maken.

Een uitgebreid onderzoek wijst
de beste mogelijkheden uit

Met de juiste trefwoorden
maken we jouw website vindbaar

Het effect is meetbaar

De voordelen van een trefwoordanalyse

Uiteraard helpt een trefwoordanalyse om in kaart te brengen welke trefwoorden jij het best kunt integreren op je website, maar er is nog veel meer te behalen uit een trefwoordanalyse. Zo zorgt een goede trefwoordanalyse er ook voor dat je de taal van je doelgroep spreekt in plaats van het jargon wat je zelf gebruikt. Je potentiële klant zal hier waarschijnlijk weinig tot niets van begrijpen en gebruikt deze termen dus ook niet in zijn zoekopdracht. Daarnaast geeft een trefwoordanalyse je inzicht in hoe je potentiële klanten de customer journey doorlopen. Zo kun jij op iedere fase uit deze klantreis optimaal inspelen met je vindbaarheid.

Zo pakken we jouw
trefwoordanalyse
aan

Voor we beginnen met het onderzoek is het belangrijk om jou en je bedrijf te leren kennen. Nadat we bekend zijn met je markt starten we de trefwoordanalyse. Hiervoor maken we gebruik van verschillende search tools zoals de zoekwoordplanner van Google Ads en SE Ranking.

Het overzicht wat voortkomt uit de trefwoordanalyse bespreken we samen met je bij ons op kantoor. Tijdens dit persoonlijke gesprek geven we je onze kennis en toelichting mee zodat jij de juiste keuze kunt maken. Wanneer je jouw trefwoorden hebt gekozen gaan we aan de slag met de content. Daarna zal je vanzelf de resultaten zien. We blijven vervolgens de posities op je trefwoorden monitoren. In het rapport wat je maandelijks ontvangt zie je de ontwikkelingen en de posities van die maand.

Wil je weten waar je momenteel staat op het gebied van SEO?
Vraag nu gratis de SEO check aan:

    Dus…….

    Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

    Bart helpt je.

    Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

    Wil jij met Bart in gesprek?