Linkbuilding

Met het juiste linkprofiel zorgen we voor een hogere ranking binnen de zoekmachine van Google

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Linkbuilding uitbesteden voor een
  autoritaire rol binnen de zoekmachine

  Met linkbuilding kun je als website je autoriteit opbouwen. Heel simpel gezegd houdt dit in dat voldoende websites jou aanwijzen als de expert over de betreffende zoekopdracht. Daardoor verhoogt dit je waardering en daarmee je ranking in de zoekmachines. Dit betekent echter niet dat je jouw URL blindelings op verschillende websites moet plaatsen, want iedere website heeft ook weer zijn eigen waardering. Verkeerd uitgevoerde linkbuilding kan zelfs een negatief effect hebben op je ranking. Je kunt daarom je linkbuilding bij ons uitbesteden, als linkbuilding expert zorgen wij dat jouw linkprofiel het gewenste effect heeft.

  Je linkbuilding uitbesteden voor
  een hogere ranking in Google

  Met de juiste backlinks maken
  we jouw website vindbaar

  Het effect is meetbaar

  Wat is linkbuilding?

  Linkbuilding is een element van zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO. Hierbij verhoog je de waardering van jouw website middels externe links. Door de juiste hoeveelheid links met de juiste waarde naar jouw website te laten verwijzen, verhoog je de autoriteit van jouw domein. Een verwijzing is als het ware een compliment die de zoekmachine vertelt dat gebruikers voor de gezochte informatie bij jou moeten zijn.

  Bij een goede SEO-strategie hoort een maatwerk linkprofiel. Daarom bekijken we altijd de specifieke situatie van jouw URL’s en focus zoekwoorden. Zo kunnen we door het gebruik van backlinks jouw organische positie verbeteren.

  Zo pakken we jouw
  linkbuilding
  aan

  Wil je jouw linkbuilding uitbesteden bij ons? Dan analyseren we eerst je huidige situatie en die van je concurrentie. Ieder backlinkprofiel heeft zijn eigen unieke aanpak nodig. Wij beschikken over meer dan 2500 domeinen om jouw linkbuilding aan te vullen. Daardoor kunnen we jouw URL altijd voorzien van de beste matchende backlinks, die écht waarde toevoegen aan jouw domein. Dit is belangrijk, want verkeerd uitgevoerde linkbuilding kan zelfs een negatief effect hebben op je ranking in Google. Bij PDK Online Succes beschikken we bovendien over meer dan 13 jaar ervaring op het gebied van linkbuilding. Hierdoor weten we precies wat wel en wat niet werkt en waar op gelet moet worden bij jouw linkprofiel. Je linkbuilding uitbesteden bij ons betekent ook dat we dit blijven monitoren in de toekomst.

  Wil je weten waar je momenteel staat op het gebied van SEO?
  Vraag nu gratis de SEO check aan:

   Dus…….

   Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

   Peter helpt je.

   Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

   Wil jij met Peter in gesprek?