WordPress website laten maken Tilburg

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Een WordPress website laten maken? In Tilburg moet je dan bij PDK Online Succes zijn. Heb je een professionele website nodig? Is je website verouderd of presteert je webshop slecht op internet. Of misschien ben je net gestart met je eigen bedrijf en wil je een passende website laten maken. Wat je ook wilt, PDK Online Succes kan je helpen. Bij ons kun je een WordPress website op maat laten maken. In Tilburg komen we graag eens bij je langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

  Waarom WordPress?

  WordPress is enorm populair en dat is niet voor niets. Met WordPress is het namelijk eenvoudig om zelf je website te beheren. De meeste ondernemers hechten veel waarde aan zelfredzaamheid. Dus gaat de voorkeur uit naar zoveel mogelijk zelf doen. Even wat extra foto’s uploaden? Tekst aanpassen op je homepage? Een nieuwe blog uploaden of een artikel publiceren? Je kunt het allemaal zelf doen, zonder hulp van een professional. Met WordPress heb je de controle over je eigen website. PDK Online Succes zorgt ervoor dat de basis goed is, de rest kun je zelf doen. En natuurlijk staan wij klaar als je toch hulp nodig blijkt te hebben.

  Waar moet een goede website aan voldoen?

  Een website is meer dan een visitekaartje van je bedrijf. Met je website moet je maximale omzet behalen, het moet potentiële klanten trekken. Een goede website moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Als je een WordPress website laat maken in regio Tilburg is het belangrijk dat je klanten makkelijk gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld de webshop. Of zich eenvoudig in kunnen schrijven voor de nieuwsbrief. WordPress maakt het mogelijk een vriendelijke website te maken die doet wat hij moet doen. Een goede WordPress website helpt je bij succesvol ondernemer. Je scoort niet alleen goed bij Google maar ook bij klanten.

  Hoe kan PDK Online Succes je helpen?

  Voordat je een WordPress website wil laten maken in Tilburg is het belangrijk om te inventariseren wat er moet gebeuren. Dat doen wij het liefst onder het genot van een lekker bakje koffie. Tijdens het gesprek kunnen we aandachtspunten opschrijven van wat jij zoekt. Door dit te inventariseren kunnen wij goed inschatten wat er moet gebeuren en hoeveel tijd hierin gestopt moet worden. Alles is mogelijk, maar het blijft maatwerk. Natuurlijk moet er goed gekeken worden naar wat jij zoekt, maar ook naar wat jouw klant zoekt. Het design moet worden ingericht zodat het in een oogopslag duidelijk is om wat voor bedrijf het gaat. Ook moet het aanspreken en aansporen tot kopen. Daarnaast moet je website technisch goed in elkaar steken, dat is belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste richtlijnen van Google.

  Koffie?

  Wil je een WordPress website laten maken voor je bedrijf in Tilburg? Dat kan, wij komen graag bij je langs. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Kaatsheuvel, vlakbij het Sprookjesbos. Dan drinken we een kop koffie en bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Dit zijn onze
  allround specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.