Kennisbank

We delen onze kennis graag

Verrijk je kennis met
onze gratis whitepapers

Bij PDK Online Succes delen we onze kennis over online marketing graag met je. Naast onze trainingen bieden we je ook een laagdrempelige mogelijkheid om je kennis op online marketingvlak te verbreden. Met onze whitepapers houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen in de online marketingwereld en geven we je praktische tips om aan de slag te gaan met jouw online strategie.

  • Het doel van een landingspagina is om met je website beter gevonden te worden in de zoekmachines, zoals Google. Het zorgt er daarmee voor dat je meer ‘traffic’ krijgt naar je website. Maar wat is zo'n landingspagina precies en hoe richt je hem goed in?

  • In het marktaandeel van internetgebruik per apparaat zie je de lijnen tussen desktop en telefoon steeds meer naar elkaar toe verschuiven. Daarmee is Mobile-first sinds een paar jaar van een vooruitstrevende manier van webdesign naar een absolute noodzaak voor websitebouwers gegaan.

  • Sinds 2013 werken online marketeers met Universal Analytics (UA). Vanaf 1 juli 2023 stopt Google echter met meten in Universal Analytics, want de nieuwkomer onder de Google Analytics versies staat klaar. Het gaat hier om Google Analytics 4 (GA4).

  • Wat is SEO en wat kun je eventueel zelf al doen? In deze whitepaper gaan we dieper in op de verschillende elementen van zoekmachine optimalisatie, welke elementen je hieruit eventueel zelf kunt oppakken en welke elementen je het best uitbesteedt aan een SEO-specialist.