Google
Shopping (performance max):

Met visuele communicatie zorgen we voor meer conversie

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Visuele communicatie zorgt
  voor meer relevante bezoekers

  Google Shopping is een uitstekende advertentiemogelijkheid als jij een webshop hebt waarin je producten aanbiedt. Hierbij worden je producten visueel weergegeven wat precies aansluit bij de consument van nu. Consumenten verwerken visuele content namelijk 60.000 keer sneller dan tekst. Hier kun je met de visuele feed van Google Shopping op een slimme manier gebruik van maken. Daarnaast zien klanten voor de klik al of jouw product is wat ze zoeken. Daardoor zijn je binnenkomende leads vaker converterende klanten.

  Val op met visuele advertenties

  Bepaal zelf je budget

  Je betaalt pas bij een klik

  De voordelen
  van Google Shopping

  Heb je een webshop en is jouw doel vooral om online je producten te verkopen? Dan kun je met Google Shopping heel efficiënt je producten adverteren. In Google Shopping worden je producten visueel weergegeven met uitgerekend die informatie waar je potentiële klant naar op zoek is, zoals een afbeelding en de prijs. De feed in Google Shopping is bovendien dynamisch, wat betekent dat advertenties worden aangepast aan de actuele situatie van jouw aanbod. Zo blijven prijzen en voorraden altijd up-to-date. Verder betaal je alleen wanneer de consument ook daadwerkelijk op jouw advertentie klikt om het product of de voorraadinformatie te bekijken.

  Zo pakken we jouw
  Google Shopping Ads
  aan

  Voor we beginnen met het inrichten van je SEA campagne vinden we het belangrijk om kennis te maken en samen met jou je doelen vast te stellen. We bespreken samen welke producten je extra wilt uitlichten in Google Shopping en we geven jou advies over de winstgevendheid hiervan. Naar aanleiding hiervan laden we jouw producten in op het Google Merchant Center en zetten we ze klaar voor jouw persoonlijke Google Shopping Ads campagne(s). Het is daarna belangrijk dat we de campagnes goed in de gaten houden en indien nodig sturen we deze bij zodat jouw Google Shopping doelen worden behaald.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Dit zijn onze
  SEA specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.