Internet marketing
bureau Breda

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Ben je op zoek naar een betrokken internet marketing bureau in omgeving Breda waar de klant centraal staat? Dan ben jij bij PDK Online Succes op het juiste adres. PDK Online Succes is gevestigd in Kaatsheuvel, niet ver van de prachtige stad Breda vandaan. Ben jij hier gevestigd en wil je gebruik maken van de diensten van een internet marketing bureau in omgeving Breda? Dan komen we graag eens bij je langs.

  Wat kan ons internet marketing
  bureau in Breda
  voor jou betekenen?

  Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Als bedrijf wil je ook online goed zichtbaar zijn. Sterker nog, als bedrijf moet je online goed zichtbaar zijn. Waarschijnlijk heb jij ons ook online gevonden. Wij helpen je om je online zichtbaarheid te vergroten. Google is met 95 procent de meest gebruikte zoekmachine, het is daarom van groot belang dat je binnen de eerste zoekresultaten staat. Bijna niemand gaat namelijk alle pagina’s af om resultaten met elkaar te vergelijken. Je wilt toch snel vinden wat je zocht. Wij doen onderzoek naar de zoekwoorden die het beste bij jouw bedrijf passen. En met de juiste strategie plaatsen we jou in de top 10 van de zoekresultaten in Google.

  Hoe doen wij dat?

  PDK Online Succes is een veelzijdig online marketing bureau. In Breda kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Je moet dan denken aan teksten waarin het zoekwoord een aantal keer op de juiste manier voorkomt. Onder zoekmachine optimalisatie vallen ook een juiste navigatie- en URL structuur waar we je graag bij helpen. Wat misschien nog wel het meeste effect heeft op jouw positie binnen Google is Linkbuilding. Bij PDK Online Succes weten we hier alles over.

  Zoek je iets bijzonders?

  PDK Online Succes is geen regulier internet marketing bureau. In Breda en omgeving zijn wij uniek met de manier waarop wij werken. Bij ons staat de relatie met de klant namelijk voorop. Jouw succes is ook ons succes. Want alleen samen kun je grote dingen bereiken. Voordat wij aan de slag gaan, zoeken we altijd uit of er een klik is. We bespreken jouw doelstellingen en wensen en vertellen eerlijk wat er allemaal mogelijk is. Tijdens het proces houden we contact en plannen we regelmatig een evaluatiemoment in. En als er iets verandert aan je positie in Google, kun je dat altijd laten weten. Samen gaan we kijken hoe we dat kunnen verbeteren.

  Koffie?

  Wij staan dagelijks voor onze klanten klaar. Wij hebben een hecht team dat altijd op zoek is naar de klik met de klant. Kom gerust eens langs bij ons internet marketing bureau. In Breda komen we ook graag bij jou langs. En natuurlijk hoort er bij een eerste kennismaking een lekkere bak koffie. Elke succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek. En voor een goed gesprek zijn wij altijd te porren!

  Wil je weten waar je momenteel staat op het gebied van SEO?
  Vraag nu gratis de SEO check aan:

   Dus…….

   Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

   Bart helpt je.

   Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

   Wil jij met Bart in gesprek?