Technische
SEO:

Een gebruiksvriendelijke website voor jouw bezoekers waarmee je een hogere waardering ontvangt van Google

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Betere techniek
  zorgt voor meer bezoekers

  Een goede vindbaarheid bij Google is afhankelijk van drie zaken. Zo heb je ten eerste de on-page SEO die zich voornamelijk richt op de inhoud en tekst. Daarnaast heb je te maken met linkbuilding om de waarde van je website te versterken, maar ook de technische SEO mag niet vergeten worden wanneer je aan je online vindbaarheid werkt. Technische SEO betreft de zaken die te maken hebben met de techniek achter je website. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de snelheid en de indexeerbaarheid. Zaken waar Google veel waarde aan hecht.

  Met een technische audit vinden
  we de problemen op jouw website

  De verbeteringen voeren we door

  Bezoekers blij, zoekmachine blij

  Waarom
  technische optimalisatie?

  De techniek achter je website is de basis van een goede vindbaarheid. Door sommige technische problemen kan het namelijk voorkomen dat Google je website niet kan indexeren of niet begrijpt waar je pagina over gaat, en als de zoekmachine niet weet wat er op je website staat zal je ook niet naar voren komen tussen de zoekresultaten. Daarnaast wil Google vooral behulpzaam zijn voor haar gebruikers door snelle en gebruiksvriendelijke websites te adviseren. Een technisch problematische site zal daarom altijd een lagere ranking krijgen binnen de zoekmachine van Google.

  Zo pakken we jouw
  technische SEO
  aan

  Wanneer we voor je aan de slag gaan met de Technische SEO controleren we op de technische problemen van je website. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende audit tools zoals SE Ranking. De complete controlelijst bestaat uit meer dan 50 punten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan lange laadtijden, 404-pagina’s en crawler traps. Uiteraard voeren we de mogelijke verbeteringen ook meteen door. Doordat de gebruikservaring verbetert bij een geoptimaliseerde technische SEO maak je niet alleen Google, maar ook de gebruiker van jouw website blij wanneer jouw technische SEO goed op orde is.

  Wil je weten waar je momenteel staat op het gebied van SEO?
  Vraag nu gratis de SEO check aan:

   Dus…….

   Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

   image-box-border

   Dit zijn onze
   SEO specialisten

   Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.