Data & Analytics

Haal alles uit je website door continue te optimaliseren met behulp van data

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Optimaliseer je website
  door te meten en te weten

  Een groot pluspunt van online marketing ten opzichte van analoge marketing is de meetbaarheid. Met data & analytics programma’s zoals Google Analytics kun je alles wat er op je website gebeurt meten. Je weet zo precies wat wel en wat niet werkt en kunt hier je marketingbudget optimaal op af stemmen. Kennis van Google Analytics en een goede interpretatie van de data zijn daarin essentieel om het maximale resultaat te behalen uit je online marketingstrategie.

  Met data ondervinden we de
  verbeterpunten van jouw website

  Optimaliseer je website op
  basis van bewezen informatie

  Meten is weten

  De voordelen van Google Analytics

  Bij veel bedrijven worden er grote budgetten ingezet voor marketing. Het is dan ook heel normaal dat je wilt weten of je hier een goed investeringsrendement uit haalt. In Google Analytics bereken je heel gemakkelijk jouw ROI en weet je precies hoeveel euro je terugverdient voor iedere euro die je investeert in je online marketingcampagnes.  Daarnaast kun je de data uit Google Analytics inzetten om je website te optimaliseren. Zie via welke kanalen je bezoekers binnenkomen, hoe ze navigeren en waar ze afhaken voordat ze een aankoop doen.

  Hoe wij kunnen helpen
  met jouw Google Analytics

  Doordat er zoveel informatie in Google Analytics is te vinden, kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Onze specialisten kunnen je hierbij helpen door Google Analytics trainingen te geven of door de voor jou belangrijke informatie te verwerken in een persoonlijke rapportage. We kunnen de gegevens ook voor je analyseren en op basis daarvan jou voorzien van deskundig advies om je website en je campagnes te optimaliseren. Zo beschik je altijd over de juiste kennis om het maximale resultaat te halen uit jouw online marketingstrategie en uit je marketingbudget.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Dit zijn onze
  data & analytics specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.