WordPress website laten
maken Kaatsheuvel

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Denk je erover na om een WordPress website te laten maken? PDK Online Succes in Kaatsheuvel is de specialist. Of je nu een professionele website nodig hebt, je verouderde website wilt laten updaten of je webshop beter wilt laten presteren, PDK Online Succes kan je helpen. Onze medewerkers gaan voor jouw online succes. Bij ons kun je niet alleen een WordPress website op maat laten maken. Op ons kantoor in Kaatsheuvel hebben we nog veel meer te bieden. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw website een toppositie krijgt in Google. Onze droom is om jouw website te mogen realiseren en optimaliseren. Wij deinzen nergens voor terug, daarom vervullen wij al jouw online wensen op maat.

  Waarom is WordPress een goed systeem?

  WordPress wordt vaak gebruikt als CMS-systeem voor websites. Dat is ook niet vreemd, het is makkelijk om mee te werken en je kunt er alle kanten mee op. Met WordPress kun je als ondernemer makkelijk zelf je website beheren. En dat komt goed uit, want de meeste ondernemers hechten veel waarde aan zelfredzaamheid en zijn liever niet afhankelijk. Foto’s uploaden, blogs posten of teksten aanpassen, je kunt het makkelijk zelf. En natuurlijk staan wij klaar als je toch hulp nodig blijkt te hebben of een vraag hebt.

  Waar moet een goede website aan voldoen?

  Niet alleen het uiterlijk van een website is belangrijk, ook de functionaliteit. Met je website moet je maximale omzet behalen en het moet potentiële klanten trekken. Gebruiksvriendelijkheid is daarom ook erg belangrijk. Heb je een webshop? Dan moet alles perfect werken en overzichtelijk zijn, anders haken klanten af. En die komen nooit meer terug. WordPress maakt het mogelijk een gebruiksvriendelijke website te maken die doet wat hij moet doen. Een goede WordPress website laten maken door PDK Online Succes in Kaatsheuvel helpt je bij succesvol ondernemen. Je scoort niet alleen goed bij Google maar ook bij klanten.

  Hoe kan PDK Online Succes je helpen?

  We gaan eerst om tafel zitten om te bespreken wat er moet gebeuren. Wat zijn de wensen en eisen? Alles is mogelijk, maar het blijft maatwerk. Natuurlijk moet er goed gekeken worden naar wat jij zoekt, maar ook naar wat jouw klanten zoeken. Je website moet aanspreken en aansporen tot kopen. En moet technisch goed in elkaar steken, dat is belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste richtlijnen van Google en kunnen zorgen voor een toppositie in zoekmachines.

  Koffie?

  Wil je een WordPress website laten maken voor je onderneming in Kaatsheuvel? Dat kan, wij komen graag bij je langs. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor. Dan drinken we een kop koffie en bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?