Website

Bereik je doelgroep met een vindbaar digitaal visitekaartje waar je trots op bent

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Een vindbare website met het juiste
  imago zorgt voor meer online succes

  Naar een website refereren we vaak als een digitaal visitekaartje. Dat is belangrijk want je website geeft in het huidige digitale tijdperk vaak de eerste indruk over jouw bedrijf. Met een mooi en goed doordacht design zorgen we ervoor dat je website overeenkomt met jouw merk en imago. Toch is je website veel meer dan alleen een digitaal visitekaartje, want dat kaartje moet wel eerst bij je doelgroep terecht komen. Dit garanderen we met een vindbare website die voldoet aan alle SEO-eisen.

  Een ontwerp op maat,
  volledig in lijn met je huisstijl

  Door te voldoen aan de Google
  richtlijnen maken we je website vindbaar

  Je website is zelf te beheren

  Een mooie website is niet genoeg

  Bij PDK Online Succes geloven we dat de vindbaarheid van je website altijd voorop moet staan. Want hoe kun je schitteren met een mooie website die niemand tegenkomt tussen de zoekresultaten? We richten onze websites dan ook altijd SEO technisch in. Zo zorgen we er onder andere voor dat de SEO-techniek goed staat ingesteld, dat de zoekwoorden op je website relevant zijn en dat de tekstopbouw is geoptimaliseerd voor de zoekmachine. Richten we ons dan helemaal niet op het uiterlijk van je website? Natuurlijk wel, onze grafisch ontwerper gaat graag voor je aan de slag met het design.

  Jouw website laten bouwen
  door PDK Online Succes

  Wanneer je door ons een (nieuwe) website wilt laten bouwen dan bieden we de mogelijkheid om vooraf een concurrentieonderzoek te doen om hier jouw stijl en communicatie op aan te passen. We kunnen onze grafisch ontwerper een professioneel design laten maken wat we na jouw goedkeuring nabouwen op een werkende website. Onze tekstschrijvers gaan aan de slag met de zoekwoorden die uit de zoekwoordenanalyse naar voren zijn gekomen en we maken uiteraard je website responsive voor mobiele apparaten. Heb je al een website? Dan zorgen we ook dat de migratie soepel verloopt, zodat jij je opgebouwde waardering niet verliest.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Dit zijn onze
  webdevelopment specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.