Over ons

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  PDK Online Succes:
  Jouw partner in online succes

  Bij PDK Online Succes staat onze klant en de klantrelatie altijd voorop. We zijn begonnen vanuit de wil om een goede en vertrouwde relatie op te bouwen met onze klanten. Daar ligt volgens ons namelijk het geheim van een succesvolle samenwerking. We drinken graag regelmatig een kop koffie met jou als klant, waarbij we eerlijk en transparant communiceren. Bovendien geloven wij in het principe afspraak is afspraak, want pas wanneer jij als klant tevreden bent, dan zijn wij dat ook.

  PDK Online Succes is in 2008 opgericht door Peter de Kort, een enthousiaste ondernemer die graag zijn stem laat horen op de verschillende markten waar hij zich in gespecialiseerd heeft. De manier van zaken doen bij vele andere internetmarketingbureaus was de drijfveer achter de oprichting van PDK Online Succes. Peter ervaarde dat er in deze wereld vaak onpersoonlijk met klanten om werd gegaan en wilde dat graag anders aanpakken. PDK Online Succes is dan ook purpose gedreven, waardoor onze kernwaarden altijd voorop staan in onze manier van zaken doen.

  Onze kernwaarden

  Persoonlijk

  Betrouwbaar

  Recht door zee

  In 2010 heeft PDK Online Succes er een mede-eigenaar bijgekregen. Met Bart Netten kon PDK Online Succes verder uitgroeien tot een speler die klantrelaties vooropstelt in de online marketing wereld. Bart en Peter kennen elkaar al van kleins af aan; waardoor zij elkaar goed begrijpen en aanvullen. Zij zijn het eens dat PDK Online Succes zich onderscheidt van de concurrentie met de duidelijke communicatie, het stellen van reële doelen en het geven van eerlijk advies.

  Wil jij online ook een schot in de roos doen met PDK Online Succes? Dan staan deze specialisten graag voor je klaar.

  Onze online succes specialisten

  Peter de Kort

  Eigenaar

  Bart Netten

  Eigenaar

  Charlotte van Riel

  Projectmanager

  Heidi Beerens

  Administratie

  Luuk de Bresser

  Webdeveloper

  Daan van Meer

  Webdeveloper

  Jules Koster

  Junior Online Marketeer

  Front-end developer vacature

  Overtuig ons van jouw talent

  Ook stage lopen?

  Verschillende stages mogelijk