Remarketing

Geef je doelgroep dat extra duwtje
in de rug
door gebruik te maken van remarketing

Je leads opnieuw prikkelen
zorgt voor meer conversie

Het zal je vast bekend voorkomen: dat ene paar schoenen wat je een paar dagen geleden hebt bekeken tijdens je online shopping momentje blijft je maar achtervolgen. Met remarketing kun je potentiële klanten door middel van betaalde advertenties opnieuw benaderen met de specifieke producten waar zij eerder al interesse in toonde. Hierdoor blijf je tijdens de verschillende fases van het beslissingsproces in beeld bij je leads. Bij PDK Online Succes helpen we je conversie te verhogen door slim gebruik te maken van remarketing.

Met remarketing campagnes
prikkelen we je leads opnieuw

Trek twijfelende klanten over
de streep voor een hogere conversie

Je betaalt pas bij een klik

Wanneer is remarketing
iets voor jou?

Zit het al wel goed met de hoeveelheid verkeer op je website, maar heb je het idee dat je conversie nog een beetje achterblijft? Dan hebben jouw potentiële klanten misschien net die extra prikkel nodig om tot actie over te gaan. Bij remarketing maak je hierbij optimaal gebruik van de eeuwenoude marketingregel; de kracht van herhaling. Je zet bij remarketing je budget in op de leads die al een duidelijke interesse in je product of dienst hebben. Zo zorg je er tegelijkertijd voor dat jij na de oriëntatiefase van de klant nog steeds in beeld bent wanneer deze in de aankoopfase van zijn beslissingsproces is beland.

Zo pakken we jouw
remarketing campagne
aan

Wil je aan de slag gaan met remarketing en dit uitbesteden aan PDK Online Succes? Dan nodigen we je altijd eerst uit voor een kop koffie om jou en je doelen beter te leren kennen. Uiteraard kunnen we ook bij jou een kop koffie komen drinken om alles door te spreken. Wanneer we precies in kaart hebben wat je van ons en van je campagne verwacht gaan we aan de slag met de verschillende mogelijkheden van remarketing. We stemmen de advertenties nauwkeurig af op jouw leads en blijven vervolgens monitoren en bijsturen voor de optimale CPO-waarde.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
SEA specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.