Webshop

Samen realiseren we jouw online conversie

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Een online verdienmodel
  laat jouw conversie groeien

  Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel ervaring met online shoppen. Webshops zijn daarom een heel lucratief businessmodel of een goede aanvulling op je fysieke winkel. Niet alleen wordt er steeds vaker online geshopt, consumenten kopen ook steeds vaker cross channel. Met een goed vindbare webshop zorg je ervoor dat je ook tijdens die cruciale eerste fases van de customer journey al voorbijkomt. De webshops die wij bouwen zijn altijd geoptimaliseerd op vindbaarheid, want als je niet gevonden wordt, kun je ook niets verkopen.

  Een ontwerp op maat,
  volledig in lijn met je huisstijl

  Door te voldoen aan de Google
  richtlijnen maken we je webshop vindbaar

   Je webshop is zelf te beheren

  Waarom je webshop uitbesteden?

  Een succesvolle webshop is meer werk dan enkel producten toevoegen aan het internet en wachten op betalende klanten. Het traject van je converterende e-commerce klanten begint namelijk al bij de vindbaarheid van je webshop, want hoe verkoop je producten aan mensen die je online winkel niet kunnen vinden? De webshops die wij bouwen zijn daarom altijd geoptimaliseerd voor zoekmachines en voldoen dus aan de SEO-richtlijnen. Daarnaast beschikken wij over de kennis voor conversie optimalisatie. Wist je namelijk al dat een rode CTA-knop veel consumenten er onbewust van weerhoudt om actie te ondernemen?

  Jouw webshop laten bouwen
  door PDK Online Succes

  Wanneer wij voor je aan de slag gaan met het bouwen van een webshop vinden we het belangrijk om tijdens een persoonlijk gesprek eerst jou en je specifieke wensen te leren kennen. Afhankelijk van je wensen doen we concurrentieonderzoek, betrekken we onze grafisch ontwerper erbij en voeren we een zoekwoorden onderzoek uit. Zo zorgen we ervoor dat jouw webshop competitief, representatief én vindbaar is. Onze webdeveloper voorziet jouw webshop van alle functionaliteiten die jij verlangt. Uiteraard zorgen we ervoor dat je online winkel werkt op mobiele apparaten en is beveiligd met een SSL-certificaat.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Dit zijn onze
  webdevelopment specialisten

  Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.