WordPress website laten maken Waalwijk

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Een WordPress website laten maken voor je bedrijf in Waalwijk? Kom dan eens langs bij PDK Online Succes in Kaatsheuvel. Wij hebben al veel ondernemers in Waalwijk en omgeving kunnen helpen aan een nieuwe website. Bij ons vind je altijd maatwerk. Daarom werken we zo graag met WordPress. Dit CMS-systeem is namelijk makkelijk om mee te werken en je kunt er elk gewenste website mee maken. Want elke ondernemer heeft weer andere wensen als hij een WordPress website wil laten maken in Waalwijk. Wil je bijvoorbeeld een webshop? Of ben je pas een bedrijf gestart en ga je voor een overzichtelijke nieuwe website? Wij geven je graag advies. Of komen bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Onder het genot van een bak koffie vertellen we wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen.

  Meer dan een visitekaartje

  Je hoort vaak dat een website het visitekaartje is van je bedrijf. Maar het is meer dan dat. Met een website moet ook geld verdiend worden. Of je nu direct iets wilt verkopen of alleen de aandacht wilt vestigen op je onderneming. Daarom is het belangrijk dat klanten je website weten te vinden. Google is een van de meest gebruikte zoekmachines en een toppositie in Google kan daarom het verschil maken. Je weet zelf uit ervaring dat je niet tientallen pagina’s met zoekresultaten gaat doornemen. Je klikt de eerste resultaten aan en als het dan bevalt wat je ziet, kijk je niet verder. Het design van je site moet in orde zijn en ook technisch moet alles kloppen. WordPress is dan de ideale basis. Bij PDK Online Succes kun je een WordPress website laten maken. In Waalwijk hebben we al veel tevreden klanten. Zij hebben een toppositie in Google, veel meer nieuwe klanten die hun website bezoeken en zagen daardoor hun omzet groeien. Wil jij dat ook? Wij drinken graag een bak koffie met je om te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

  Wat kan PDK Online Succes voor jou betekenen?

  We willen eerst jouw wensen en eisen inventariseren en kijken of er een klik is. Want alleen dan kun je het beste uit een samenwerking halen. Vervolgens maken we een plan van aanpak. In onze optiek is alles mogelijk, maar het blijft uiteindelijk maatwerk. Elke onderneming is weer anders en daar hoort een passende website bij. Maar net zo belangrijk zijn de wensen van jouw klant. Waarom komen ze naar jouw website? Zij moeten een goed beeld krijgen van jouw bedrijf en eventueel actie gaan ondernemen. Daarna gaan we jouw website bouwen, natuurlijk volgens de laatste richtlijnen van Google zodat je bedrijf goed zichtbaar is.

  Google richtlijnen

  Wil je een goed vindbare website laten maken? In Waalwijk hebben wij daar veel ervaring mee. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de laatste Google richtlijnen. Jouw website is daardoor op elk moment up-to-date. Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website of webshop die hieraan voldoet? Wij komen je er graag meer over vertellen.

  Je website zelf beheren

  Wil jij je website straks zelf beheren? Wij werken vaak met WordPress omdat dit een erg makkelijk systeem is om mee te werken. Je kunt zelf eenvoudig foto’s uploaden, teksten toevoegen of aanpassen. Dat kun je doen wanneer jij dat wilt. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan wij voor je klaar om je een handje te helpen. We laten zien hoe het moet zodat je het de volgende keer zelf kunt doen? Meer weten over een website laten maken? In Waalwijk komen we graag langs om meer over jouw ideeën te horen.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Bart helpt je.

  Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Bart in gesprek?