Website laten
maken Tilburg

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Wil je een website laten maken? In omgeving Tilburg moet je dan bij PDK Online Succes zijn. Als je ondernemer bent, is een goede website erg belangrijk. Het is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Naast uitstraling is ook functionaliteit essentieel. Niks is zo ergerlijk als een website die slecht laadt of onoverzichtelijk is. Een mooie website of webshop is dus niet voldoende. Je wilt vooral rendement uit je website halen. En dan ben je bij PDK Online Succes aan het goede adres. Wij maken je website volgens een design dat past bij jouw imago en, niet onbelangrijk, volgens de richtlijnen van Google. Want je wilt online ook goed zichtbaar zijn. We letten op inhoud, tekstopbouw en juiste zoekwoorden zodat jouw site goed gepositioneerd is. Zo krijg je niet alleen meer, maar ook kwalitatief betere bezoekers naar je website. Wil je ook zo’n website laten maken? In Tilburg komen we graag bij je langs om te vertellen wat er allemaal mogelijk is.

  Ontwerp op maat

  Misschien heb je al een eigen huisstijl of weet je precies hoe jouw website eruit moet komen te zien. Wij gaan graag, onder het genot van een goede bak koffie, met je om tafel zitten om je ideeën en wensen te bespreken. Wij leveren geen standaard websites, elke site die we bouwen is maatwerk. Eerst maken we een ontwerp en als jij dat hebt goedgekeurd, beginnen we pas met bouwen. En het mooie is dat jij dit live kunt volgen. Je bent dus constant op de hoogte van alle ontwikkelingen.

  Zelf beheren

  Als je een mooie nieuwe website hebt, is het ook wel fijn als je deze zelf kunt beheren. Daarom werken we vaak met WordPress, een makkelijk systeem om mee te werken. Als je een website wilt laten maken voor je bedrijf in Tilburg laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn. Bij WordPress kun je bijvoorbeeld eenvoudig zelf foto’s of producten toevoegen of teksten aanpassen als dat nodig is. En uiteraard staan onze deskundige medewerkers klaar als je toch advies nodig hebt.

  Google richtlijnen

  We hadden het er net al over, met alleen een mooie website ben je er niet. De site moet technisch goed zijn ingericht om zo bovenaan te kunnen staan in Google. Bij PDK Online Succes zijn we altijd op de hoogte van de richtlijnen die Google hiervoor hanteert. Jouw website is daardoor altijd up-to-date. Je hebt zelfs een voorsprong ten opzichte van de concurrent! Wil je meer weten over deze richtlijnen en of jouw website hieraan voldoet? Maak gerust een afspraak.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?