Concurrentieanalyse website

Laat je websitebezoekers langer blijven
door aan de verwachtingen te voldoen

Weten wat je doelgroep verwacht
zorgt voor langere bezoekerssessies

Soms moeten we niet proberen het wiel opnieuw uit te vinden. Waarom hebben je concurrenten succes? Wat verwacht jouw doelgroep op je website aan te treffen? Een concurrentieanalyse geeft antwoord op deze vragen. We onderzoeken hierbij onder andere de sfeer die bij de concurrenten wordt overgebracht, het taalgebruik en de informatie die wordt weergegeven op de website. Zo weet jij aan welke eisen jouw website of webshop moet voldoen om je doelgroep aan te spreken en te voorzien van de informatie waar zij in de voor jou cruciale fases van de customer journey naar op zoek zijn.

Kom erachter wat je doelgroep verwacht

Voldoe aan de verwachting
en verminder bezoekersverlies

Op weg naar jouw online succes

Waarom een
concurrentieanalyse website?

Door goed naar je concurrenten te kijken, kun je een beter beeld van de markt vormen. Natuurlijk kijk je bij marketing altijd naar je eigen kwaliteiten, maar het is wel degelijk relevant om ook te kijken naar wat je concurrent doet. Jouw potentiële klant let hier namelijk ook op. Probeer daarom niet altijd om het wiel opnieuw uit te vinden, maar kijk en leer van je concurrentie. Wanneer jouw potentiële klant jou met je concurrenten aan het vergelijken is, wat verwachten ze dan? De informatie uit onze concurrentieanalyse bied je de mogelijkheid om aan de verwachtingen van je doelgroep te voldoen.

Zo pakken we jouw concurrentieanalyse website aan

Bij ons begint ieder traject met een persoonlijk gesprek waarin we jou en jouw doelstellingen volledig leren begrijpen. Zo weten we precies wat je van ons verwacht en waar we jou bij kunnen helpen. Onze specialisten gaan vervolgens aan de slag met de analyse. Om te beginnen onderzoeken we wie je concurrenten eigenlijk zijn, maar natuurlijk mag je hiervoor ook zelf met suggesties komen. De vergelijkingspunten stellen we altijd specifiek af op jouw branche. De analyse leveren we je aan in een overzichtelijk document en kunnen we altijd samen bespreken bij ons op kantoor.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?