Emailmarketing

Met persoonlijke content halen we meer omzet uit je tevreden klanten

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Benader je tevreden
  klanten voor meer omzet

  Veel mensen vragen zich tegenwoordig af of emailmarketing nog wel effectief is met de vele nieuwsbrieven die we dagelijks in onze inbox ontvangen. Toch merken onze specialisten dat emailmarketing nog wel degelijk een hoge ROI kan behalen. Het is dan ook niet voor niks dat zo veel bedrijven inzetten op online nieuwsbrieven. Wanneer je goed doordachte nieuwsbrieven verstuurt kun je daar zowel meer customer retention als meer omzet uit halen en het mooiste blijft nog: het resultaat is meetbaar.

  Je boodschap komt
  direct aan bij je doelgroep

  De kosten van
  emailmarketing zijn relatief laag

  Het resultaat is meetbaar

  De voordelen van emailmarketing

  Bij emailmarketing wordt vaak al snel aan de negatieve variant gedacht, spam. Toch valt dit tegenwoordig in de praktijk ontzettend mee door de strenge regelgeving rondom emailmarketing. In de tijd waar de negatieve associatie met spam vandaan komt werd er namelijk veel gebruik gemaakt van gekochte adressenlijsten en dit mag simpelweg niet meer. Doordat je ontvangers nu expliciet toestemming moeten geven om nieuwsberichten te ontvangen benader je daadwerkelijk de doelgroep die ook interesse in je berichten heeft. Daarnaast zijn de kosten van emailmarketing relatief laag en is mede daarom de gemiddelde ROI ontzettend hoog.

  Zo pakken we jouw
  emailmarketing
  aan

  Wil je graag dat wij voor je aan de slag gaan met emailmarketing? We plannen altijd eerst een persoonlijk gesprek in om jou en je doelen te leren kennen. Vervolgens kijken we welke email service provider (ESP) het beste bij jouw strategie past. We richten in dit betreffende systeem een account voor je in. Geheel in lijn met je huisstijl stellen we een template op voor je nieuwsbrieven, zo kunnen we de nieuwsbrieven in de toekomst sneller opstellen. De content voor je nieuwsbrieven kun je vervolgens zelf aanleveren, of uitbesteden aan ons. We zorgen in beide gevallen dat jouw gewenste boodschap bij je doelgroep belandt.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?