Facebook Ads

Met social media marketing zorgen we voor meer brand awareness bij jouw doelgroep

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Adverteren op Facebook
  zorgt voor meer bereik

  Facebook is in Nederland nog steeds veruit het meest gebruikte social media platform (wanneer Whatsapp niet wordt meegerekend). Daardoor is het ook een heel geschikt platform om je doelgroep te bereiken, want met meer dan 10 miljoen gebruikers in Nederland is ook jouw doelgroep hoogstwaarschijnlijk op Facebook te vinden. Op Facebook kun je gewoon organisch plaatsen, maar om je bereik verder te laten groeien kun je het beste gebruik maken van Facebook Ads.

  Wordt top of mind door
  meer brand awareness te creëren

  Heb interactie met je fans en
  leer je doelgroep beter kennen

  Het effect is meetbaar

  Waarom Facebook Ads een goede toevoeging aan je marketingmix is

  Social media marketing is uitermate geschikt om je naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten. Door met regelmaat bij je doelgroep voorbij te komen creëer je top of mind awareness. Met Facebookadvertenties garandeer je jezelf van een groot bereik binnen je geselecteerde audience. Daarnaast zijn er eigenlijk geen andere online kanalen waar je zo direct kunt communiceren met je doelgroep. Door interactie voelen je volgers zich meer met je verbonden en dat zorgt voor een hogere brand loyalty. Bovendien zorgt deze interactie ervoor dat jij meer inzicht kunt krijgen in je potentiële klant.

  Jouw Facebook Ads uitbesteden
  aan PDK Online Succes

  Wanneer je samen met ons een schot in de roos wilt doen als het aankomt op het behalen van jouw marketingdoelstellingen beginnen we altijd eerst met een persoonlijk gesprek om jou en je doelen volledig te begrijpen. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag met jouw social mediakanalen. Wanneer dit nog niet gebeurd is, maken we een speciale bedrijfspagina aan inclusief advertentieaccount. Vanuit de Facebook Business Suite kun je vervolgens heel gemakkelijk jouw organische posts regelen. Besteed je deze naast je Facebook Ads ook liever uit? Dan kennen we nog wel iemand ;).

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?