Fotografie

Breng jouw bedrijf in beeld en laat de beelden voor zich spreken

Straal meer professionaliteit
uit met de juiste beelden

De uitstraling van je website valt of staat met de keuze van je sfeerbeelden. Mooie en kwalitatieve foto’s maken hierin het verschil. Mensen zijn tegenwoordig steeds visueler ingesteld en een eerste indruk is daardoor snel gevormd. Stralen je beelden net zoveel professionaliteit uit als dat jij in huis hebt? Een investering in professionele foto’s is het zeker waard om te zorgen dat je alles uit je website haalt wat erin zit. Wij helpen je dan ook graag met het in beeld brengen van jouw bedrijf.

Geef jouw bedrijf de professionele
uitstraling die het verdient

Altijd hoge kwaliteit beelden
door verschillende fotoformaten

Boost jouw imago

De voordelen van
professionele bedrijfsfotografie

Foto’s zijn een groot onderdeel bij het maken van de eerste indruk. Het gebruik van professionele foto’s kan daardoor het verschil maken. Een professionele uitstraling wekt namelijk vertrouwen op bij je klanten, waardoor jij meer verkopen kunt realiseren. Een representatieve visualisatie van je bedrijf is daarnaast niet alleen goed voor je imago, maar ook voor de binding met je klanten. Door gebruik te maken van eigen, kwalitatieve foto’s in plaats van standaard stockfoto’s geef je een persoonlijker beeld af aan je klant. Hierdoor zullen zij zich makkelijker verbonden voelen met jou en je bedrijf.

Jouw fotografie uitbesteden
aan PDK Online Succes

Wij helpen jou graag met het in beeld brengen van jouw bedrijf. Dit kunnen we doen door onder andere productfoto’s, portretfoto’s of sfeerbeelden te maken. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we graag samen naar jouw wensen. Zo kunnen we samen bedenken hoe we jouw bedrijf op een professionele manier willen visualiseren. Wanneer we een afspraak voor de shoot gepland hebben ontvang je van ons een briefing waarin uitgelegd wordt welke voorbereidingen je kunt treffen om de sessie zo soepel mogelijk te laten verlopen. De foto’s ontvang je vervolgens in geoptimaliseerde formaten voor zowel websites als drukwerk.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Peter helpt je.

Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

Wil jij met Peter in gesprek?