Google Analytics training

Met de juiste kennis zelf aan de slag met je online marketing

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Leer data begrijpen voor
  het maken van betere keuzes

  Google Analytics is perfect om in te zetten in jouw online marketing analyses waarmee je vervolgens je marketingstrategie kunt optimaliseren. De uitgebreide mogelijkheden van het programma zijn natuurlijk hartstikke mooi, maar daardoor is Analytics voor veel mensen nog altijd moeilijk te interpreteren. Waar vind je welke informatie en wat moet je van deze informatie vinden? In onze Google Analytics training leggen we je precies uit hoe het programma werkt en waar je welke data op kunt vragen.

  Trainingen op jouw niveau;
  van beginnend tot gevorderd

  Een setting die bij jou past;
  klassikaal, in company of één op één

  Onze trainingen zijn interactief

  Dit leer je tijdens onze
  Google Analytics training

  Dankzij Google Analytics is alles wat er op je website gebeurt te meten. Op basis van deze informatie kun je je website optimaliseren om jouw doelen te bereiken. Tijdens onze training leren we je hierbij door de bomen het bos te zien. Afhankelijk van het niveau van de training leer je onder andere:

  • Google Analytics implementeren op je website

  • welke data je kunt vinden en waar je deze vindt

  • hoe je verschillende meetdoelen instelt

  • data te interpreteren en gebruiken om je website te optimaliseren

  Zo werkt een Google Analytics training bij PDK Online Succes

  Voor een Google Aanlytics training bij PDK Online Succes heb je geen voorkennis nodig. We stemmen de training namelijk volledig af op jouw specifieke behoeften. We richten de training in op basis van jouw niveau, wensen en vragen. Onze trainingen zijn persoonlijk en interactief zodat je verzekerd bent van een toename in kennis. Voor het beste resultaat kunnen we de training tevens aanpassen aan jouw ideale leeromstandigheden. Kies voor de setting die bij jou past: klassikaal, in company of één op één. Heb je andere specifieke wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?