Instagram Ads

Met social media marketing zorgen we voor
meer brand awareness bij jouw doelgroep

Adverteren op Instagram
zorgt voor meer bereik

Een foto zegt meer dan duizend woorden en dat is precies waar Instagram op inspeelt. Daarnaast volgt 90% van de gebruikers op Instagram een account van een bedrijf en zegt 60% nieuwe producten te ontdekken op Instagram. Dit maakt Instagram een heel geschikt platform om als bedrijf je doelgroep te bereiken en je producten te promoten. Instagram biedt verschillende advertentiemogelijkheden aan, waardoor er voor verschillende doelstellingen een oplossing wordt geboden.

Wordt top of mind door
meer brand awareness te creëren

Heb interactie met je fans en
leer je doelgroep beter kennen

Het effect is meetbaar

Waarom Instagram Ads inzetten?

Door middel van social media marketing kun je heel goed je online zichtbaarheid en naamsbekendheid laten groeien. Je zorgt voor een top of mind brand awareness door regelmatig bij je doelgroep voorbij te komen. Met advertenties op Instagram garandeer je jezelf van een groot bereik binnen de door jou geselecteerde doelgroep. Wil je niet alleen meer bekendheid onder je doelgroep creëren, maar ook direct meer conversies of bezoekers naar je website leiden? Ook dat kunnen Instagram Ads voor je realiseren. Onze specialisten weten precies hoe ze ieder doel moeten instellen bij een advertentiecampagne.

Jouw Instagram Ads uitbesteden aan PDK Online Succes

Wil je samen met ons een schot in de roos doen wat betreft jouw marketingdoelstellingen? Dan vinden we het eerst belangrijk dat we jou en je doelen volledig begrijpen. Daarom trapt ieder traject bij ons af met een persoonlijk gesprek. Onze specialisten gaan vervolgens aan de slag met jouw social media kanalen door de accounts volledig in te richten indien dit nog niet is gebeurd. Vanuit het advertentiebeheer in de Business Suite regelen we al je Instagram Ads. Wil je ook je organische Instagram content uitbesteden? Dan kennen we nog wel iemand ;).

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?