Linkbuilding bureau nodig?

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Ben jij op zoek naar een linkbuilding bureau?  Dan zit je bij PDK Online Succes op het goede adres. Samen met jou gaan we voor online succes. Ons doel is om jou op een zo hoog mogelijke positie te krijgen binnen Google door middel van organische optimalisatie. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een goed gesprek over jou doelen. Op deze manier kunnen we samen werken aan een goede linkbuilding strategie. Maak nu een afspraak met een van onze specialisten en kom gerust langs bij ons linkbuilding bureau.

  Waarom heb ik een linkbuilding bureau nodig?

  Linkbuilding is een belangrijk onderwerp wanneer het gaat om organische optimalisatie van jouw website of webshop. Maar liefst 65% van jou positie in een zoekmachine wordt bepaald aan de hand van off-page SEO (linkbuilding). Het is daarom een cruciaal onderdeel wanneer je hoger wil eindigen dan je concurrentie op een pagina binnen Google. Naast het feit dat het een belangrijk onderdeel is, is het ook nog eens een lastig onderdeel.

  Linkbuilding draait allemaal om het feit om jou website of webshop meer autoriteit te geven. Door middel van backlinks die naar jou website verwijzen, zorg jij ervoor dat je deze autoriteit krijgt van een zoekmachine zoals Google. Je krijgt als het waren een vorm van erkenning vanuit een zoekmachine, waardoor jouw site hoger komt te staan in deze zoekmachine. Als linkbuilding bureau ben je ermee bezig om deze backlinks te verzamelen.

  Het moeilijke hieraan is dat je niet zomaar een link van jouw website op een random website kan zetten. Het is namelijk zo dat het ook negatieve effecten kan hebben op je vindbaarheid wanneer je een verkeerde website naar je laat verwijzen. Een zoekmachine bepaald zelf wat een goede website is waar jij je link op kan zetten. Een linkbuilding bureau weet vaak precies welke websites wel goed zijn en welke niet. Je kan daarom beter je linkbuilding uitbesteden aan een linkbuilding specialist. Wanneer je namelijk zelf aan de slag gaat is de kans groot dat je fouten maakt, waardoor je linkprofiel dus kans loopt om een negatieve waarde te krijgen.

  Wat kan PDK Online Succes als linkbuilding bureau nog meer voor je betekenen?

  Bij PDK Online Succes optimaliseren we voornamelijk via Google. In Nederland is Google namelijk de grootste zoekmachine. De zoekmachine wordt ongeveer 94% van de keren gebruikt wanneer iemand zoekt met een bepaalde zoekopdracht. Ga zelf maar eens na hoe jij hier terecht bent gekomen. Hierdoor is het veel interessanter om binnen Google een hogere positie te hebben dan bijvoorbeeld op Bing.

  Naast dat we een linkbuilding bureau zijn, kunnen we nog veel meer voor jou betekenen op het gebied van SEO. Naast dat linkbuilding een belangrijk onderdeel is van SEO (off-page SEO), kan PDK Online Succes jou ook helpen met on-page SEO.

  Allereerst is het belangrijk om te weten waarnaar jou doelgroep zoekt. Dit kan je doen door middel van een trefwoordanalyse. Ben je benieuwd naar wat voor woorden jouw doelgroep zoekt, vraag dan nu een trefwoordanalyse aan bij PDK Online Succes.

  Naast een trefwoordanalyse is het ook belangrijk om te kijken waar je concurrenten staan in een zoekmachine. Op deze manier zie je bijvoorbeeld ook wat voor landingspagina’s zij hebben aangemaakt. Ook is het belangrijk dat je goede teksten hebt geschreven op je website die aansluiten aan de woorden waarnaar jouw doelgroep zoekt. Wanneer je dit namelijk niet hebt, zal je ook niet gevonden worden op de zoekwoorden waar veel zoekvolume opzitten. Wat hierbij kan helpen is dat je landing pagina’s laat maken door een linkbuilding bureau. Landing pagina’s zijn de pagina’s van jouw website waar een klant vaak op binnen komt. Vaak is dit namelijk niet jou homepagina. Een voorbeeld: je bent op zoek naar een linkbuilding bureau. Op een zoekmachine zoek je dan met de woorden ‘linkbuilding bureau’. Bij ons op de website kom je dan dus inderdaad binnen op deze webpagina die gaat over ons als linkbuilding bureau. Het kan voor jouw bedrijf ook interessant zijn om landing pagina’s aan te maken, zodat je beter vindbaar wordt voor je consumenten binnen een bepaalde zoekopdracht.

  Naast het vindbaar maken door middel van SEO kan PDK Online Succes jou ook helpen met andere online marketing activiteiten. Je kan namelijk ook je Google ads. uitbesteden aan ons. Wij helpen je graag door middel van een persoonlijke aanpak om jou doormiddel van Google adverteren vindbaar te maken op Google.

  Naast SEO en SEA bouwen we ook websites voor onze klanten. In de loop van de jaren hebben we voor een aantal klanten al hele mooie projecten mogen uitvoeren. Ben je nieuwsgierig naar deze projecten. Bekijk ze nu ons werk!

  Al met al kun je voor je complete online marketing bij ons terecht. Ben je benieuwd hoe jij ervoor staat met betrekking tot jou huidige SEO? Vraag gratis een SEO check aan.

  Wil je weten waar je momenteel staat op het gebied van SEO?
  Vraag nu gratis de SEO check aan:

   Wat zijn de voordelen van een linkbuilding bureau?

   Wanneer je linkbuilding uitbesteed aan een linkbuilding bureau, zorg je ervoor dat je de juiste backlinks krijgt naar jouw backlink profiel. Zelf regelen vergt veel tijd en een hoop expertise. Deze tijd kun je beter besteden aan andere projecten binnen je bedrijf. PDK Online Succes helpt je graag dit werk uit handen te nemen. Daarnaast weten we door onze 15 jaar aan ervaring precies wat we moeten doen om jouw linkprofiel optimaal te maken.

   Ga nu ook voor internationale linkbuilding bij PDK Online Succes!

   Ben je van plan om naast de Nederlandse markt ook een buitenlandse markt te veroveren. PDK Online Succes is ook je linkbuilding bureau op het gebied van internationale SEO. PDK Online Succes kan je niet alleen helpen met linkbuilding in Nederland. Het is namelijk zo dat linkbuilding in ieder land weer anders werkt. Hierdoor heb je ook voor ieder land een andere aanpak nodig. Een zoekmachine in het buitenland werkt namelijk weer net iets anders dan een zoekmachine hier in Nederland. Daarnaast zul je ook anders om moeten gaan met het optimaliseren van je SEO.

   Wanneer je bijvoorbeeld SEO nodig hebt in Duitsland, zul je een perfect vertaalde teksten nodig hebben, die van jou Nederlandse site naar het Duits is vertaald. Je kan namelijk niet zomaar je Nederlandse tekst door een vertaalmachine laten vertalen. Een Duitse klant heeft dit gelijk door, waardoor hij minder snel zal overgaan tot een conversie.

   Het is daarnaast ook niet zeker dat een trefwoord dat je gebruikt in Nederland dezelfde zoekvolume heeft in Duitsland. Een Duitse consument kan op een hele andere manier zoeken dan een Nederlandse consument. Hierdoor is het ook belangrijk om eerst een trefwoordanalyse te doen.

   Ook is het belangrijk om de juiste backlinks te gebruiken voor je website of webshop. Zoals gezegd werkt dit in het buitenland ook weer anders dan in Nederland. Wij bij PDK Online Succes willen graag met jou dit buitenlandse avontuur aangaan. Plan nu een gesprek in zodat we samen je doelen door kunnen nemen voor een gegarandeerd online buitenlands succes.

   Wat kan je van PDK Online Succes verwachten als jou linkbuilding bureau?

   Je linkbuilding uit laten besteden begint altijd met een goed gesprek onder het genot van een bakje koffie. Je kan hiervoor altijd terecht bij ons op het kantoor in Kaatsheuvel. Wanneer je liever hebt dat we een keer bij jou op het kantoor langskomen, is dit ook zeker geen probleem. Samen gaan we kijken naar jou wensen en doelen omtrent linkbuilding. Wat wij heel belangrijk vinden, is dat we een persoonlijke klik hebben met onze klanten. We zijn er namelijk van overtuigd dat een samenwerking begint met een persoonlijke klik. Alleen met een goede persoonlijke klik kunnen we gaan voor gezamenlijk online succes.

   Dus…….

   Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

   Bart helpt je.

   Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

   Wil jij met Bart in gesprek?