Linkbuilding specialist

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Een linkbuilding specialist nodig? Voor een internet marketing bureau die jaren ervaring heeft op het  gebied van linkbuilding moet je bij PDK Online Succes zijn. We nemen graag de tijd voor onze klanten om hun linkprofiel zo optimaal en effectief te laten verlopen. Ook voor jou nemen we graag de tijd! Kom gerust een keer koffie drinken, zodat we samen je doelen door kunnen nemen om vervolgens een ideale strategie te bepalen. Alleen op deze manier gaan we samen voor online succes! Maak nu kennis met een van onze linkbuilding specialisten en plan nu een afspraak in, zodat we jou gericht advies kunnen geven over linkbuilding.

  Wat is linkbuilding?

  Wanneer je als bedrijf een website hebt is het natuurlijk ook belangrijk dat mensen de website kunnen vinden. Dit heeft alles te maken met jouw online vindbaarheid. Het komt namelijk niet vaak voor dat een potentiële klant direct op jouw website komt. Meestal vindt een klant jou door een specifieke zoekopdracht in te voeren op Google. Ga zelf maar eens na hoe je op deze pagina bent gekomen. Door zelf gebruik te maken van deze zoekwoorden gaat Google herkennen waar de pagina van jouw website over gaat. Ben jij benieuwd naar wat voor woorden jouw klanten zoeken, vraag dan nu een trefwoordenanalyse aan.

  Het is niet alleen belangrijk om te snappen naar wat voor woorden jouw klanten zoeken. Het is ook belangrijk om een autoritaire rol te hebben binnen een zoekmachine. Dit doe je door middel van linkbuilding. Kort gezegd betekend linkbuilding dat een linkbuilding specialist actief bezig is met het vergaren van relevante links van andere websites naar jouw eigen website. Een zoekmachine zoals Google merkt dat andere websites refereren naar jouw website, waardoor je dus hoger komt te staan binnen deze zoekmachine.

  Waarbij helpt een linkbuilding specialist jou?

  Om online succes te boeken is een mooie website soms niet genoeg. Er zijn verschillende activiteiten te onderscheiden voor online marketing waarbij je bij PDK Online Succes aan het goede adres zit. Een voorbeeld hiervan is dus linkbuilding, wat weer een onderdeel is van search engine optimization (SEO). Je wil hierbij zorgen dat je een zo hoog mogelijk organische positie krijgt binnen een zoekmachine zoals Google. Een linkbuilding specialist helpt jou met je website om zo hoog mogelijk te staan op een zoekpagina van een zoekmachine.

  Wat zijn andere activiteiten waar een linkbuilding specialist zich mee bezig houdt?

  Linkbuilding is vaak een belangrijk onderdeel binnen een SEO strategie die een linkbuilding specialist uitzet voor een klant. Het is dus een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het doel achter SEO is om jouw website of webshop zo hoog mogelijk te classificeren binnen een zoekmachine zoals Google.  Wij van PDK Online Succes  analyseren in eerste instantie ook altijd wat je huidige situatie is voordat we aan de slag gaan. Vervolgens gaan we kijken wat op SEO gebied belangrijk is voor jouw bedrijf. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw teksten op je website SEO-technisch niet goed geschreven zijn. Of het kan zijn dat je ook vindbaar gemaakt wil worden in het buitenland. Ben je benieuwd naar jouw huidige online marketing situatie? Kom gerust een kop koffie drinken!

  Linkbuilding specialist in internationale linkbuilding

  Wil je niet alleen goed gevonden worden in Nederland, maar ook in alle landen om ons heen? Geen probleem, dan zit je bij PDK Online Succes ook op het goede adres. Het is namelijk ook mogelijk om internationale linkbuilding uit te besteden bij PDK Online Succes. Wil je concurreren met andere Europese bedrijven of wil je jouw product ook in het buitenland verkopen, dan is het belangrijk om ook internationale linkbuilding te hebben voor jouw website. Net zoals in Nederland zijn er in het buitenland verschillende strategieën om linkbuilding uit te voeren. PDK Online Succes hanteert altijd een persoonlijke aanpak, zodat de linkbuilding strategie speciaal is afgestemd voor jouw bedrijf en jouw buitenlandse doelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw bedrijf ook internationaal zichtbaar is op zoekmachines zoals Google.

  Waarom is een linkbuilding specialist belangrijk?

  Linkbuilding blijft een belangrijk onderdeel binnen online marketing. Dit betekend niet dat je jouw URL op allerlei verschillende websites moet plaatsen. Het is namelijk zo dat iedere website een eigen waardering heeft binnen een zoekmachine. Het kan juist averechts werken wanneer je jouw URL plaatst op een website met een negatieve waardering binnen een zoekmachine. Wanneer je dit zelf gaat doen door bijvoorbeeld zelf andere websites te benaderen, kan dit ervoor zorgen dat je vindbaarheid alleen maar slechter wordt. Google straft het namelijk af wanneer je dit verkeerd uitvoert. Een linkbuilding specialist weet precies welke links naar jou website moeten wijzen om hoger te ranken in Google.

  Als linkbuilding specialist maken wij bij PDK Online Succes onderscheid tussen off- en on page SEO. On page SEO bepaald 25% van jouw vindbaarheid binnen een zoekmachine. Dit wil zeggen dat je de juiste teksten hebt op je website die bijvoorbeeld SEO-technisch beter zijn geschreven dan de teksten van je concurrentie. Of dat je de juiste metagegevens gebruikt voor jouw website. Ook kun je hiervoor bij PDK Online Succes landingspagina’s laten maken, zodat jouw website bezoekers op de juiste pagina van jouw site binnen komen.

  Off page SEO bepaald maar liefst 65% van je vindbaarheid in een zoekmachine. Het effect hiervan is dus veel groter dan on page SEO. Linkbuilding is hiervan de grootste oorzaak. Een zoekmachine vindt het heel belangrijk als jouw website autoriteit heeft. Dit is iets wat je creëert wanneer je linkbuilding uitbesteed aan een linkbuilding specialist. De overige 10% van hetgeen wat je vindbaarheid bepaald, ligt weer aan andere factoren zoals de snelheid waarmee jouw website pagina’s inlaadt.

  Wij van PDK Online Succes weten precies welke linkbuilding we moeten toepassen om jouw website hoger te krijgen binnen een zoekmachine. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jouw linkprofiel het gewenste resultaat krijgt. Als volgt zorg je ervoor dat je geen negatieve waardering krijgt van een zoekmachine. Iets wat je natuurlijk niet wil is doordat je zelf linkbuilding gaat uitvoeren, dat je websites naar je laat linken die een negatieve reputatie hebben volgens de zoekmachine. Laat dus nu je linkbuilding uitbesteden aan PDK Online Succes!

  Waarbij helpt PDK Online Succes jou als linkbuilding specialist?

  Wanneer jij ervoor kiest om je linkbuilding uit te besteden bij PDK Online Succes, dan gaan we eerst je huidige situatie analyseren en die van je concurrentie. Het is zo dat ieder profiel een persoonlijke aanpak nodig heeft. Hierdoor vinden wij het prettig om regelmatig contact te hebben, zodat we een ideaal begin profiel kunnen schetsen. Door onze 15 jaar aan ervaring, weten we precies waarop gelet moet worden bij jouw linkprofiel.

  Vervolgens hebben we beschikking over 2500 domeinen om jouw linkbuilding profiel aan te vullen. Hierdoor kunnen we jouw URL voorzien van de best matchende backlinks. Op deze manier voegen we het meeste waarde toe aan jouw domein. Als linkbuilding specialist weten we hoe belangrijk het is om dit te doen, zodat er voorkomen wordt dat je een negatief effect krijgt op jouw Google ranking.

  We kijken daarbij ook wat de reputatie is van je concurrent. We maken een uitgebreide analyse wat diegene doet aan linkbuilding. Vervolgens is het belangrijk dat je zelf ook reputatie gaat opbouwen voor je eigen website. Hiervoor gaan wij dus voor jouw links verzamelen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je ook autoritair wordt op je eigen vakgebied.

  Je linkbuilding uitbesteden bij ons betekend niet alleen dat we eenmalig kijken naar wat er gedaan kan worden voor jouw website. We zullen ook in de toekomst blijven monitoren, zodat jouw website gegarandeerd een hoge positie heeft binnen Google.

  Onze kernwaarden

  Persoonlijk

  Betrouwbaar

  Recht door zee

  Bij PDK Online Succes hanteren wij altijd een persoonlijke aanpak. Op deze manier zijn wij ervan overtuigd dat wij jou als klant het beste kunnen helpen. Wij geloven in de filosofie dat door een goede en persoonlijke samenwerking we het meesten bereiken. Op deze manier kunnen we het meesten bereiken, zoals een toppositie in Google.

  Zo zorgen we bijvoorbeeld dat er regelmatig een evaluatie plaats vindt, zodat je precies weet hoe je ervoor staat. Je kan dan gerust onder het genot van een lekker worstenbroodje bij ons de voortgang bespreken van je project. Daarnaast kan je er ook zelf voor kiezen hoe vaak je een mail krijgt van je positie in Google. Dit kan dagelijks, wekelijks maar ook maandelijks, net wat jij het meest op prijs stelt.

  Nieuwsgierig wie wij nou zijn? Wij stellen ons graag voor aan jou en kom gerust eens een keer op de koffie om er achter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen. Worden wij jouw nieuwe linkbuilding specialist?

  Waar moet je op letten wanneer je een linkbuilding specialist inhuurt?

  Zoals je al gemerkt hebt is linkbuilding dus heel belangrijk. Wanneer je linkproefiel goed op orde is gemaakt door een linkbuilding specialist  is dit een doorslaggevende factor om jouw website hoger te krijgen binnen een zoekmachine. Google bijvoorbeeld volgt namelijk links om je website te scannen en hecht waarde aan goede links die naar jouw website linken.

  Het is belangrijk om te letten of je linkbuildingprofiel ‘natuurlijk’ blijft. Hiermee willen we zeggen dat je bijvoorbeeld niet 100de links binnen een paar weken naar je website moet laten linken. Google zal dit zien als onnatuurlijk, wat niet bevorderlijk is voor je positie binnen deze zoekmachine. Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels hoe je dit zo natuurlijk mogelijk moet laten verlopen. Een goede linkbuilding specialist zal dus altijd kijken wat precies wanneer nodig is om je profiel zo sterk mogelijk te maken.

  Het is belangrijk om een goede linkbuilding specialist te vinden wanneer je natuurlijk van plan bent om zo goed mogelijk vindbaar te worden binnen een zoekmachine. Het is natuurlijk best lastig om te zien wat nou een goed linkbuilding bureau is. Het is daarom belangrijk om te kijken naar wat een internet marketing bureau voor hun klanten heeft gedaan. Wij bij PDK zijn trots op wat we hebben bewerkstelligd voor onze klanten. Ben je nou ook benieuwd? Neem dan gerust een kijkje.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?