Linkbuilding uitbesteden

  Nieuwsgierig naar
  wat wij voor je
  kunnen betekenen?

  We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies.

  Overweeg je om jouw linkbuilding uit te besteden? Bij PDK Online Succes staan we klaar om je te ondersteunen en jouw partner te zijn in het streven naar online succes. Wij hechten enorm veel waarde aan een persoonlijke benadering, en dat is waarin wij ons onderscheiden van reguliere internet marketing bureaus. Wij geloven dat een gezonde samenwerking begint met een persoonlijke klik, omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen met een goede chemie tussen mensen het allerbeste resultaat kan worden neergezet. Daarom kun je met vertrouwen je linkbuilding aan ons uitbesteden. Neem nu contact op met een van onze specialisten en plan nu een afspraak.

  In de dynamische wereld van internet marketing is maatwerk van cruciaal belang, en dat beseffen we bij PDK Online Succes maar al te goed. Daarom vinden we het belangrijk om samen met jou in gesprek te gaan, niet alleen om te begrijpen wat jouw doelen en wensen zijn met betrekking tot linkbuilding uitbesteden, maar ook om te ontdekken of er een goede klik is tussen ons team en jouw bedrijf.

  Een persoonlijk gesprek biedt de mogelijkheid om dieper in te gaan op jouw specifieke behoeften en om gezamenlijk een op maat gemaakte linkbuildingstrategie te ontwikkelen. Het is niet alleen een gelegenheid om te praten over zakelijke doelen, maar ook om te ervaren of onze werkwijze en visie aansluiten bij jouw verwachtingen.

  Bij PDK Online Succes nodigen we je daarom graag uit voor een gesprek, waarbij we je ontvangen met een heerlijk bakje koffie en een typisch Brabants worstenbroodje. We willen niet alleen praten over het uitbesteden van linkbuilding, maar ook de mogelijkheid creëren om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken hoe we samen kunnen werken aan het behalen van online succes voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak in voor een informeel gesprek!

  Waarom moet je linkbuilding uitbesteden?

  Linkbuilding is een belangrijk onderdeel wanneer het gaat over het organisch optimaliseren van jouw website of webshop. Linkbuilding is een onderdeel dat valt onder off-page SEO. Off-page SEO bepaald ongeveer 65% van jouw positie binnen een zoekmachine. Wil je hoger eindigen als je concurrentie binnen een zoekmachine, is linkbuilding uitbesteden zo’n slechte optie nog niet.

  Linkbuilding is niet alleen een belangrijk onderdeel, maar ook een vrij lastig onderdeel van search engine optimisation. Het draait namelijk allemaal om backlinks te laten verwijzen naar jouw website. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat je autoriteit creëert voor je website. Dit wil zeggen dat een zoekmachine zoals Google een vorm van erkenning geeft dat meerdere websites naar jouw website linken. Hierdoor zal een zoekmachine jou hoger ranken als een concurrent. Wanneer je jouw linkbuilding gaat uitbesteden, gaan wij voor jou aan de slag om relevante backlinks te vinden voor je website.

  Wat echter lastig is dat je niet zomaar random links kan verwijzen naar jouw website. Wanneer je dit doet, is er een kans dat een zoekmachine dit juist negatief beoordeeld. Een zoekmachine ziet het namelijk ook wanneer ineens heel veel websites naar jouw website linken uit het niets. Daarnaast is ook niet iedere website geschikt om naar jouw website te linken. Het blijft daarom een lastig traject om jou ideale linkbuilding profiel te bouwen. Bij PDK Online Succes zijn we door onze jaren aan ervaring bewust van de gevaren en weten we precies wat we moeten doen om jouw linkprofiel te optimaliseren. Linkbuilding uitbesteden is daarom ook altijd een betere optie dan zelf aan de slag te gaan met linkbuilding. Zo voorkom je dat je onnodig fouten maakt die ervoor zorgen dat je vindbaarheid alleen maar naar beneden gaat.

  Naast linkbuilding uitbesteden, waarmee kan PDK Online Succes jou online succes nog groter maken?

  Linkbuilding is een belangrijk aspect voor jouw online vindbaarheid. Dit neemt niet weg dat er nog andere manieren zijn om jou online vindbaarheid te vergroten. In onze branche maken we onderscheid tussen on-page en off-page SEO. Zoals al aangegeven is linkbuilding een onderdeel van off-page SEO. On-page SEO is daarentegen ook niet onbelangrijk.

  Het is allereerst belangrijk om te weten waarnaar je doelgroep zoekt. Op deze manier kun je jouw vindbaarheid hierop afstellen. Het is daarom belangrijk om eerst een trefwoordanalyse te doen om hier achter te komen. Je wil daarnaast ook weten waar je concurrentie staat binnen een zoekmachine en wat zij doen aan bijvoorbeeld linkbuilding uitbesteden.

  Naast het vindbaar maken van je website door middel van organische optimalisatie, is het ook mogelijk om jou vindbaar te maken door betaalde optimalisatie in de vorm van SEA. Dit zorgt er ook voor dat je door middel van een advertentie hoger komt in Google. Je kan hiermee zelf je budget bepalen. Vervolgens is het mogelijk dat je er zelf voor kiest wie je advertenties ziet. Dit kun je dus zelf aanpassen aan je doelgroep. Je betaald pas wanneer er iemand geklikt heeft op de advertentie die dan vervolgens verwijst naar je website of webshop.

  Naast SEA en SEO is er natuurlijk nog een andere belangrijk onderdeel dat ervoor zorgt dat je beter vindbaar bent: je website of webshop. PDK Online Succes helpt je graag met het optimaliseren van je website. Daarnaast zijn we in de loop van de jaren ook gespecialiseerd in het maken van websites en webshops. We zijn trots op de mooie projecten die we al voor klanten hebben mogen uitvoeren. Ben jij benieuwd naar het werk wat we afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren voor onze klanten? Neem dan gerust een kijkje.

  Wil jij ook samen met ons een mooi project beginnen. Neem dan nu contact op zodat we eens kunnen praten over waar we jou mee kunnen helpen.

  Besteed nu ook je internationale linkbuilding uit aan PDK Online Succes.

  Niet alleen kan je jouw Nederlandstalige linkbuilding uitbesteden aan PDK Online Succes. We helpen je ook graag met het optimaliseren van je internationale linkbuilding. Handel jij met jouw bedrijf nou ook met het buitenland? Of ben je van plan om een buitenlandse markt te veroveren. Ook dan zijn wij er voor jou!

  Linkbuilding is in ieder land weer anders. Je zal dus precies moeten weten wat je wel en niet moet doen. Dit kan vrij lastig zijn. Je hebt hierdoor vaak ook een andere aanpak nodig dan wanneer je gaat voor linkbuilding uitbesteden in Nederland. Een zoekmachine zoals Google werkt in Duitsland bijvoorbeeld weer anders dan in Nederland. Je internationale SEO zul je dus anders moeten indelen dan je SEO in Nederland. Iedere aanpak is hierdoor ook persoonlijk. Daarom vinden wij het ook belangrijk om eerst het gesprek aan te gaan met jou, om te kijken hoe we jou wensen en doelen kunnen omzetten naar online succes.

  Een voorbeeld waarom dit belangrijk is: zelfs in Duitsland heb je hele andere dingen waardoor je jouw SEO Duitsland ook anders moet inrichten. Het wil namelijk niet zo zijn dat een Duitse consument met dezelfde zoekwoorden zoekt als jouw consument hier in Nederland. Een woord heeft dus niet gelijk dezelfde zoekvolume dan een Nederlands woord. Hierdoor is het altijd handig om eerst een trefwoordanalyse te laten uitvoeren voor het land waar jij online succes wil behalen.

  Wat je dus kan krijgen is dat je hele andere landing pagina’s moet maken voor je website in Duitsland. Daarnaast is het ook belangrijk dat de tekst vervolgens in perfect Duits is geschreven. Zoals al aangegeven is linkbuilding een belangrijk onderdeel om je vindbaar te maken. In het buitenland is dit niet anders. Echter is het wel zo dat een zoekmachine in het buitenland weer naar andere dingen kijkt dan een zoekmachine in Nederland. Hierdoor is het juist weer belangrijk om je linkbuilding uit te besteden. Ook bij jou internationale avontuur helpt PDK Online Succes jou met online succes.

  Wat zijn de voordelen van linkbuilding uitbesteden?

  Linkbuilding uitbesteden is altijd een goede keuze. Zo zorg je op deze manier ervoor dat jij je kan focussen op andere belangrijke taken binnen je bedrijf. Daarnaast is linkbuilding dermate lastig dat je de juiste kennis en ervaring nodig hebt om je linkprofiel zo goed mogelijk in te richten. Wanneer je linkbuilding op een verkeerde manier inzet, zal dit juist negatieve invloed hebben op je vindbaarheid. Het is daarom altijd makkelijk om een linkbuilding specialist in te huren wanneer je dus iets wil gaan doen met linkbuilding.

  Waarom linkbuilding uitbesteden aan PDK Online Succes?

  PDK Online Succes is niet te vergelijken met een regulier ander internet marketing bureau. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat we een goede relatie hebben met onze klant. Dit staat bij ons voorop. Wanneer je samen streeft naar online succes moet je hier ook echt samen voor gaan. Doordat linkbuilding een complex onderdeel is van SEO, heb je ook echt maatwerk en een persoonlijke aanpak nodig om dit tot een succes te laten lijden. Daarom vinden we het ook heel belangrijk om eerst een gesprek met elkaar te hebben, om zo te ondervinden of er een klik is. Daarnaast is het ook altijd makkelijk om gelijk te zien wat jouw strategieën en doelen zijn. Ook zin in een goed gesprek? Neem dan nu contact met ons op.

  Dus…….

  Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

  Peter helpt je.

  Peter helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Met die gedachte is hij (toen nog) PDK Marketing in 2008 gestart. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Peter denkt met je mee en geeft je het advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van linkbuilding tot fotografie, Peter is van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Peter dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten.  Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Peter voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

  Wil jij met Peter in gesprek?