LinkedIn Ads

Met social media marketing zorgen we
voor meer brand awareness bij jouw doelgroep

Adverteren op LinkedIn
zorgt voor meer bereik

In Nederland telt LinkedIn bijna 5 miljoen gebruikers, waarvan er ongeveer 1 miljoen dagelijks actief zijn op het platform. Dus richt jouw organisatie zich op de B2B-markt en wil je adverteren aan professionals? Dan is LinkedIn een zeer geschikt social media platform om je boodschap over te brengen. Vergroot je naamsbekendheid en online zichtbaarheid bij jouw doelgroep door te adverteren op dit zakelijke platform. LinkedIn kent verschillende advertentiemogelijkheden, zo kun je berichten op de nieuwsfeed sponsoren, maar ook prospects benaderen in hun LinkedIn berichteninbox.

Wordt top of mind door
meer brand awareness te creëren

Bereik prospects met
rechtstreekse berichten in hun inbox

Het effect is meetbaar

De voordelen van LinkedIn Ads

LinkedIn is veruit het meest geschikte social media platform om een zakelijke markt te bereiken. Door de zakelijke instelling van de gebruikers op het moment dat ze het platform gebruiken staan zij meer open voor zakelijke interacties en benadering. Je kunt op LinkedIn heel doelgericht adverteren, of je nu gaat voor merkbekendheid, leadgeneratie of op zoek bent naar sollicitanten, op LinkedIn stel je de doelen van je advertentie in zoals jij dat wilt. Daarnaast behoud je grip op je advertentiebudget door de keuzemogelijkheid tussen CPC en CPM en de instelmogelijkheden van budget en planning.

Jouw LinkedIn Ads uitbesteden aan PDK Online Succes

Besteed je jouw advertentiebeheer van LinkedIn liever uit? Wij vinden dat we alleen online succes kunnen behalen wanneer we jou en jouw doelen volledig begrijpen. Daarom start ieder traject bij ons met een persoonlijk gesprek. Op ons kantoor in Kaatsheuvel zetten we graag een kop koffie voor je, maar natuurlijk kan thee ook. Wanneer al jouw doelstellingen helder zijn bij ons, gaan onze specialisten aan de slag met jouw LinkedIncampagnes. We werken een strategie uit, maken de advertenties aan en optimaliseren de campagne gedurende de looptijd voor het beste resultaat.

Wil jij gebruik maken van
LinkedIn Ads?

Thessa helpt je.

Thessa helpt je graag om van jouw communicatie een online succes te maken. Met haar passie voor taal schrijft zij met veel plezier commerciële teksten voor jouw socials, nieuwsbrieven, website en meer. Heb je een ander commercieel vraagstuk dan denkt Thessa ook graag met je mee. Van analyseren tot photoshoppen, Thessa draait haar handen er niet voor om.
Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Thessa dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Wil je dit zelf ondervinden en ben je benieuwd wat Thessa voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

Wil jij met Thessa in gesprek?