LinkedIn Ads

Met social media marketing zorgen we
voor meer brand awareness bij jouw doelgroep

Adverteren op LinkedIn
zorgt voor meer bereik

In Nederland telt LinkedIn bijna 5 miljoen gebruikers, waarvan er ongeveer 1 miljoen dagelijks actief zijn op het platform. Dus richt jouw organisatie zich op de B2B-markt en wil je adverteren aan professionals? Dan is LinkedIn een zeer geschikt social media platform om je boodschap over te brengen. Vergroot je naamsbekendheid en online zichtbaarheid bij jouw doelgroep door te adverteren op dit zakelijke platform. LinkedIn kent verschillende advertentiemogelijkheden, zo kun je berichten op de nieuwsfeed sponsoren, maar ook prospects benaderen in hun LinkedIn berichteninbox.

Wordt top of mind door
meer brand awareness te creëren

Bereik prospects met
rechtstreekse berichten in hun inbox

Het effect is meetbaar

De voordelen van LinkedIn Ads

LinkedIn is veruit het meest geschikte social media platform om een zakelijke markt te bereiken. Door de zakelijke instelling van de gebruikers op het moment dat ze het platform gebruiken staan zij meer open voor zakelijke interacties en benadering. Je kunt op LinkedIn heel doelgericht adverteren, of je nu gaat voor merkbekendheid, leadgeneratie of op zoek bent naar sollicitanten, op LinkedIn stel je de doelen van je advertentie in zoals jij dat wilt. Daarnaast behoud je grip op je advertentiebudget door de keuzemogelijkheid tussen CPC en CPM en de instelmogelijkheden van budget en planning.

Jouw LinkedIn Ads uitbesteden aan PDK Online Succes

Besteed je jouw advertentiebeheer van LinkedIn liever uit? Wij vinden dat we alleen online succes kunnen behalen wanneer we jou en jouw doelen volledig begrijpen. Daarom start ieder traject bij ons met een persoonlijk gesprek. Op ons kantoor in Kaatsheuvel zetten we graag een kop koffie voor je, maar natuurlijk kan thee ook. Wanneer al jouw doelstellingen helder zijn bij ons, gaan onze specialisten aan de slag met jouw LinkedIncampagnes. We werken een strategie uit, maken de advertenties aan en optimaliseren de campagne gedurende de looptijd voor het beste resultaat.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?