Logo ontwikkelen

Verhoog je herkenbaarheid met een sterk beeld

Visueel en herkenbaar op
weg naar brand recognition

Een sterk merk kan niet zonder een logo. Met een logo onderscheid je jezelf van de concurrentie, het grijpt de aandacht en maakt een sterke eerste indruk. Een visueel beeld wordt door mensen beter onthouden dan een losse naam en herhaling zorgt voor herkenning. Wil je jouw huidige logo in een moderner jasje steken of een heel nieuw logo ontwikkelen voor je startup? We helpen je graag met de identiteit van jouw bedrijf.

Geef jouw merk de professionele
uitstraling die het verdient

Laat je brand recognition groeien
met een herkenbaar beeld

Passend op al je marketinguitingen

Waarom professioneel
een logo laten ontwikkelen?

Het belang van een goed logo zal je vast al duidelijk zijn. Het is het beeld waaraan je doelgroep je kan herkennen en wat je potentiële klanten moet aanspreken. Het is het daarom zeker waard om het ontwerp hiervan uit te besteden aan experts die precies weten waar ze op moeten letten. Een logo moet eenvoudig genoeg zijn om te onderhouden, maar wel voldoende onderscheiden, jouw specifieke doelgroep aanspreken en goed werken op verschillende uitingen zoals je website, social media en drukwerk. Daarnaast leveren grafisch ontwerpers logo’s altijd aan in verschillende bestandsvormen die je in de toekomst nodig kunt hebben.

Logo laten ontwikkelen
door PDK Online Succes

Bij ons begint ieder traject met een persoonlijk gesprek. Dat vinden we belangrijk, want juist bij het ontwikkelen van een logo moeten wij precies begrijpen wie jij bent en wat je wilt uitstralen met je bedrijf. Wanneer we een goed beeld hebben van je kernwaarden, je branche en het imago wat je wilt uitstralen met je merk kunnen onze specialisten voor je aan de slag. Je ontvangt vervolgens ongeveer drie opties die we kunnen bijschaven totdat het perfecte resultaat voor jou behaald is. Het logo leveren we aan in verschillende bestandsvormen, zodat jouw logo er op iedere uiting haarscherp uit komt te zien.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

image-box-border

Dit zijn onze
huisstijl specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.