Mailchimp

Met emailmarketing halen we meer omzet uit je tevreden klanten

Laat je omzet en klantenbinding
groeien met Mailchimp

Ook vandaag de dag is emailmarketing nog steeds een hele effectieve manier om je doelgroep te benaderen. Onze specialisten worden steeds weer verrast door de hoge ROI’s die emailmarketing campagnes weten te behalen. Mailchimp is daarbij een van de populairste ESP’s (email service providers). Wanneer je slim gebruik maakt van Mailchimp kun je daar niet alleen een groei in omzet, maar ook in klantenbinding uit halen. Het resultaat is daarbij, zoals vaak in online marketing, heel goed meetbaar.

Je boodschap komt
direct aan bij je doelgroep

De kosten van
emailmarketing zijn relatief laag

Het resultaat is meetbaar

Waarom Mailchimp?

Mailchimp is al jaren een van de meest populaire emailmarketing systemen. Dit is dan ook niet voor niets, want er zitten veel voordelen aan Mailchimp. Ten eerste is het gebruik ervan tot 2.000 contacten gratis. Dit is met name voor kleine ondernemingen een groot pluspunt. Mailchimp is daarnaast erg gebruiksvriendelijk, waardoor het opstellen en versturen van nieuwsbrieven zo gedaan is. Verder levert Mailchimp duidelijke rapportages waardoor je iedere keer je nieuwsbrieven weer verder kunt optimaliseren. Bovendien zijn de vele integratiemogelijkheden een groot voordeel van Mailchimp. Mailchimp integreer je heel gemakkelijk met je WordPress-website via een plugin.

Zo pakken we jouw
Mailchimp campagnes aan

Voordat we aan de slag gaan met jouw emailmarketing willen we eerst met je in gesprek gaan om meer te weten te komen over jou en je doelen. Zo weten we precies waar we naartoe werken. Vervolgens richten we jouw persoonlijke Mailchimp account in en maken we geheel volgens je huisstijl een e-mailtemplate voor je aan. Met dit template kun je heel eenvoudig zelf je nieuwsbrieven opbouwen of het bespaart uren in de toekomst, wanneer je dit wilt uitbesteden aan ons. We kunnen daarnaast ook formulieren, bedankmails en automatische campagnes voor je inrichten en de koppeling met je website realiseren.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?