Offline promotiemateriaal

De mogelijkheden zijn eindeloos

Offline promotiemateriaal
wekt vertrouwen

Een tastbaar visitekaartje of briefpapier met jouw huisstijl en logo op een factuur geeft een professionele uitstraling en wekt vertrouwen op bij je doelgroep. Daarnaast verkrijg je gemakkelijk naamsbekendheid met een rondslingerende branded pen, want zeg nu zelf: wie koopt er nu echt pennen in een winkel? Wij zijn de expert op het gebied van online marketing, maar onze specialisten helpen je ook graag met het samenbrengen van je online en offline marketing door offline promotiemateriaal te ontwikkelen en te realiseren.

Laat online en offline elkaar

Tastbaar promotiemateriaal
prikkelt de zintuigen

Offline promotiemateriaal blijft populair

Waarom offline promotiemateriaal

Als online marketingbureau zijn we gek op de meetbaarheid van online marketing, maar toch begrijpen we ook waarom je offline marketing in zou willen zetten. Zo zie je vaak dat er offline minder concurrentie is waardoor je makkelijker kunt opvallen en daarnaast ondersteunen offline promotiemiddelen je online uitingen met de kracht van herhaling. Verder wekken offline promotiematerialen vaak vertrouwen op bij de consument, want een bedrijf wat investeert in offlinemateriaal zal vast legitiem zijn. Ten slotte creëer je meer beleving met branded aankleding op evenementen of op je vestigingslocatie.

Zo pakken we jouw offline promotiemateriaal aan

De mogelijkheden met offline promotiematerialen zijn eindeloos. Van pennen tot banners en van visitekaartjes tot mokken, bijna alles is mogelijk. We nodigen je daarom altijd eerst uit voor een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en de mogelijkheden samen bespreken. We kijken hierbij samen naar het doel wat je wilt bereiken en naar wat je wilt uitstralen met je offline promotiemateriaal. Onze specialisten gaan vervolgens aan de slag met Photoshop, InDesign of Illustrator om een totaalplaatje te ontwerpen. Ben je tevreden met het resultaat, dan laten we de ontwerpen door een drukker realiseren.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Bart helpt je.

Bart helpt je graag om van jouw onderneming een online succes te maken. Hij vindt de relatie met de klant erg belangrijk en neemt daarom ook alle tijd voor klanten die hulp nodig hebben. Eerlijkheid in zaken doen vindt Bart erg belangrijk. Hij denkt dan ook echt met je mee en geeft je een eerlijk advies waarop jij een goede afweging kunt baseren. Van analyseren tot adverteren, Bart is met zijn kritische oog van alle markten thuis. Bij PDK Online Succes hechten we veel belang aan onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee. Uiteraard handelt Bart dan ook altijd vanuit deze uitgangspunten. Ben je benieuwd wat Bart voor jou kan betekenen? Kom dan snel een kop koffie drinken.

Wil jij met Bart in gesprek?