AmbianZe Bloem & Sfeer

Lokale SEO
Webshop

Lokale vindbaarheid zorgt voor
meer verkopen in de webshop en winkel

AmbianZe Bloem & Sfeer is een bloemenwinkel in Kaatsheuvel gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. In de webwinkel kun je je boeketten, planten en rouwarrangementen bestellen en laten bezorgen door heel Nederland. Alleen een website zorgt nog niet voor een goede vindbaarheid, dus naast een nieuwe website hebben wij AmbianZe Bloem & Sfeer geholpen met hun lokale vindbaarheid. Hierbij moet je denken aan trefwoorden als “Bloemen bestellen Tilburg” en “Bloemen bestellen Waalwijk”.

Bloemen & Sfeer

Voor AmbianZe Bloem & Sfeer hebben wij de lokale SEO en de website mogen realiseren. Hierbij hebben wij het onderstaande resultaat gerealiseerd.
Pascal Zijlmans, eigenaar AmbianZe Bloem & Sfeer, vertelt je in de video meer over onze samenwerking.

Omzetgroei: 42,84%
Groei in conversiepercentage: 39,82%

Bovenaan in Google
met de juiste SEO
strategie.

Na uitgebreide analyse en goed de wensen van AmbianZe Bloem & Sfeer in kaart te hebben gebracht is er een lijst met trefwoorden opgesteld, waarmee we de lokale vindbaarheid in Google wilden gaan verbeteren.

Lokale vindbaarheid
Voor AmbianZe Bloem & Sfeer is het belangrijk dat ze mensen naar de winkel krijgen en meer verkopen via de webshop worden gerealiseerd. We hebben ons gefocust op plaatsen rondom de vestigingsplaats Kaatsheuvel.

Resultaat
Het streven was om met alle trefwoorden in de top 3 van Google te komen. Het overgrote deel van de trefwoorden staat op positie 1 in Google en het belangrijkste is dat AmbianZe Bloem & Sfeer meer bezoekers in de winkel krijgt en meer verkopen via de webshop realiseert.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
allround specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.