Daniels Traprenovatie

SEO
Lokale SEO
SEA

Goede vindbaarheid in Google zorgt voor
meer offerteaanvragen

Daniels Traprenovatie is een ambachtelijk familiebedrijf. Vakmanschap, kwaliteit en werkplezier staan voorop. Potentiële klanten oriënteren zich online en daarom is de website de belangrijkste bron van nieuwe klanten. Het is van vitaal belang dat Daniels Traprenovatie goed wordt gevonden in zowel de normale als de betaalde resultaten in Google. Daar komen de meeste offerteaanvragen uit voort. We mogen al vele jaren samenwerken met dit mooie bedrijf.

Vakmanschap, kwaliteit en werkplezier

Voor Daniels Traprenovatie hebben wij de SEO, lokale SEO en SEA mogen realiseren. Hierbij hebben wij het onderstaande resultaat gerealiseerd.

Groei in aantal aanvragen via Google Ads: 55,56%
Groei in bezoekers: 18,76%

Stijging van offerteaanvragen
met de juiste SEO en SEA
strategie.

Door een jarenlange samenwerking weten we precies hoe Daniels Traprenovatie werkt en wat voor offerteaanvragen ze nodig hebben.

Landelijke SEO en SEA
We sturen de SEO en SEA op landelijke zichtbaarheid op de belangrijke generieke trefwoorden voor Daniels Traprenovatie. Daarnaast focussen we ook met lokale SEO op trefwoorden bij hen in de regio. Ook daar willen ze sterk zijn.

Offerteaanvragen
Het aantal offerteaanvragen laat al jaren een stijgende lijn zien. Hierdoor zijn zij de afgelopen jaren sterk gegroeid qua organisatie, in personeel en aantal verkochte traprenovaties.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
allround specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.