Dolly Bakfiets

SEO
Webshop

Nieuw totaalconcept zorgt voor
veel proefrit aanvragen en verkopen

Dolly Bakfiets is een Nederlands bakfietsenmerk op de internationale markt. Zij verkopen hun elektrische bakfietsen in Nederland via een webshop en internationaal via een dealernetwerk. Wij hebben de webshop voor hen zo gemaakt, dat klanten hun Dolly Bakfiets volledig zelf kunnen samenstellen. Je kunt de bakfiets online bestellen of een proefrit aanvragen. Daarnaast hebben we ook de internationale dealerwebsite gemaakt, waar de dealers de bakfiets kunnen samenstellen en bestellen. We doen de landelijke vindbaarheid via SEO. Zo staat het trefwoord “Bakfiets” al jaren in de top 5 van Google.

Beste Nederlandse bakfiets

Voor Dolly Bakfiets hebben wij de SEO en de webshop mogen realiseren. Hierbij hebben wij het onderstaande resultaat gerealiseerd.
Alfred van der Heijden, eigenaar Dolly Bakfiets, vertelt je in de video meer over onze samenwerking.

Omzetgroei: 231,04%
Groei in bezoek: 237,38%
Groei aantal bestellingen: 184,76%

Stijging van bezoek
door steeds betere
posities in Google.

Door goed onderzoek voorafgaand aan de livegang hebben we een vliegende start kunnen maken.

Landelijke SEO
We sturen de SEO op landelijke zichtbaarheid op de belangrijke generieke trefwoorden voor Dolly Bakfiets.

Bestellingen en proefritaanvragen
Het aantal bestellingen en proefritaanvragen overstijgt ruim de verwachtingen van Dolly Bakfiets. Hierdoor zijn zij de afgelopen jaren zeer sterk gegroeid in personeel en aantal verkochte bakfietsen.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
allround specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.