Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Kozijnen

Websites
Lokale SEO
SEA

Maatwerk webdesign
van bouwers voor bouwers

Hoefnagel Totaalbouw is een gerenommeerd bouw- en ontwikkelbedrijf in de regio Noord-Brabant. Al meer dan 100 jaar ‘timmeren’ zij aan de weg met o.a. nieuwbouw, verbouw en projectontwikkeling. Doordat dit bedrijf altijd in ontwikkeling is, was het na jaren weer tijd voor een nieuwe, frisse uitstraling online. Daarom mochten ook onze ‘bouwers’ aan de slag. Voor Hoefnagel Totaalbouw en Hoefnagel Kozijnen bouwden we twee websites die in uitstraling overeenkomen, maar waarbij de focuspunten verschillen.

Een samenwerking
om op te bouwen

Voor Hoefnagel Totaalbouw en Hoefnagel Kozijnen hebben wij de lokale SEO, SEA en websites mogen realiseren. Hierbij hebben wij het onderstaande resultaat gerealiseerd.

Groei in aantal aanvragen via Google Ads: 55,56%
Groei in bezoekers: 18,76%

Stijging offerteaanvragen
met de juiste SEA strategie

Waar hoefnageltotaalbouw.nl de overkoepelende corporate website is, was de insteek van hoefnagelkozijnen.nl om een consumenten website te ontwikkelen waarop offertes direct en eenvoudig aangevraagd konden worden. Om deze reden is deze website voorzien van een uitgebreid formulier waarbij het voor de consument duidelijk is welke informatie er allemaal benodigd is.

SEA en offerteaanvragen
Door de SEA campagne in te stellen op de offerte-aanvraagpagina maken we optimaal gebruik van de customer journey fase waarin de googlende consument zich bevindt. De consument kan meteen de overweging starten en hoeft niet meer te zoeken op de website. We zien dan ook dat sinds de start van de campagne de offerte aanvragen via betaald verkeer zijn toegenomen.

Dus…….

Ben jij de developer die we zoeken en sluit jij je graag aan bij ons team?

Dit zijn onze
allround specialisten

Onze specialisten hebben alle kwaliteiten in huis om van jouw onderneming een online succes te maken. Hierbij gaan we altijd te werk volgens onze kernwaarden: persoonlijk, betrouwbaar en recht door zee.  Je kunt bij ons terecht voor SEO, SEA, webdevelopment, data & analytics, social media marketing, emailmarketing, beeld & ontwerp en verschillende online marketing trainingen. Wil jij met onze specialisten om tafel? Maak dan snel een afspraak.